putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]magnolia
2021-04-06 23:16 (saite)
nezinu, vai neiekomentēju nevietā, jo neesmu vegāns.es mēdzu likt piena zupā līdz ar burkāniem, briseles kāpostiem un zaļajiem zirnīšiem. omletē. un var arī tāpat zaļus..
man šķiet,cepti piestāv arī sēnēm, un saldā krējuma mērcei ar zilo sieru un dillēm, un ceptiem sīpoliem (un maltu ingveru)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?