putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2021-04-06 23:02 (saite)
es netieku tālāk par grillpannu*, tuč tuč vieglas notvaicēšanas, biš taukvielām un ja ir gluži tikumīgs noskaņojumns un, pati saproti, gan diena uz beigām, gan MFP budžetiņš uz maliņas, tad pārkaisu ar rauga pārslām, nevis sieru.

taču šodien viens otrs pārnesa padrón piparus, tos mazos zaļos un tad kopā ar sparģeļiem un spinātiem un tučtuč kazas sieru- sanāca ļoti dzīvi apliecinošas vakariņas.


*atkārtoti uzslavēšu un pateikšos rasbainiekam par padomiņu ieviest ikeā kantaino grillpanu. visiem iesaku.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?