putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2021-04-06 21:00 (saite)
jā, par ķiplokiem iedomājos. tu liec klāt saspiestus spiedē vai tādus kapātus? ķiploki vispār ļoti ātri sadeg uz pannas, laikam jāliek gandrīz pašās beigās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]au
2021-04-06 21:14 (saite)
abejādi - vai gabaliņos un tad pirmos sviestā sabrūninu (man garšo tādi jau tumši) vai ar spiedi beigās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?