putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2020-10-15 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien uzliku savu pirmo masku c19, vispirms ar pārkāpumu iegāju aptiekā maskas iegādāties, visādiem gadījumiem, par laimi tur vismaz tās plānās, zilās vēl netrūkst, ieliku somā un devos uz veikalu. paskatos pa durvīm, visas, visas tantes maskās, manā tāltālajā ziemeļmazpilsētā, aiz cieņas pret viņām vilku no somas laukā savu un kabināju aiz ausīm. nav tā, ka es gribētu iet rebelī un par spīti nevilkt, bet bija šaubas vai šeit arī tas vajadzīgs/tiks ievērots.
katrā ziņā pavasarī ārkārtas situācijas laikā bija daudz strjomīgāka sajūta, arī cilvēki vairāk turējās viens no otra pa gabalu. droši vien, ka patiesība un pareizība ir kaut kur pa vidu - ievērot mērus un piesardzības, bet nedzīt sevi kokā no stresa

upd. iegāju fb, tur var stresu noraut 2 sekundēs, oboi


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2020-10-16 11:11 (saite)
Nav gan. Pats esmu tās lietojis, kad strādāju nepatīkamās vietās. Ja cilvēki, kuri uztraucas par šo te CVD izmantotu šādas maksas, tad pārējiem (kuri nebaidās) nebūtu jāizmanto maskas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-10-16 11:18 (saite)
Atradu, Zviedrijā pat online aptiekās var nopirkt. Ja te ieviesīs obligātās maskas, lietošu šīs. Ceru gan, ka neieviesīs.

https://www.apotea.se/pharmea-andningskydd-ffp2-mask-10-pack

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?