putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2020-05-05 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jūs par filmu maratonu https://www.filmas.lv/FilmuMaratons2020/ zinājāt?
es uzzināju tikai šorīt, no inese_tk posta.
vai tiešām mana infotelpa ir tik mazītiņa un šaura? bet šis iekšā ticis nebija. tagad tik saprotu, par kādu pirmizrādi ieminējās m_b

un uzreiz izvērsīšu jautājumu - kur uzzinājāt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2020-05-05 20:08 (saite)
šis nu gan ir sviests. filmu maratons parasti notiek splendidā. par to tu arī čīksti, ka nav pieejams ārzemēs dzīvojošajiem? un notiek viņš pavisam konkrēti 4. maijā un pēc pavisam konkrētas programmas. ļoti kruta, ka šajos apstākļos pārcēla uz filmām.lv. un nē, nevienam nav pienākuma svētku programmu pārcelt uz citu dienu, jo lūk tev tā patiktos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-05-06 10:48 (saite)
Pardon, es tikai izteicu savu viedokli par tēmu. Tava iebilde par to, ka es it kā varētu čīkstēt par Splendidā notiekošā nepieejamību ārzemēs dzīvojošajiem ir augstākā mērā nekorekta - es neesmu imbecils, un es labi zinu, ka Splendid ir tur, kur tas ir, un tā nav ne Zviedrija, ne UK, ne Austrālija.

Es neprasīju pārcelt svētku dienu. Runa ir par pasākumu.

Un nē, nevienam nav pienākuma darīt kaut ko, ko es ierosinu, es neko tādu neesmu mēģinājis apgalvot. Tāda veida izrunāšanās ir augstākā līmeņa vīzdegunība, kas noteikti nevairo cieņu pret apgalvotāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2020-05-06 19:52 (saite)
"4. maija koncepts ir galīgi garām ārzemēs dzīvojošajiem". svētku pasākumi tomēr ir svētku pasākumi. neviens tev neliedz 18. novembri un 4. maiju svinēt, kad tev ir ērtāk, bet iesaku tomēr necerēt, ka svētku pasākumus latvijā arī pārcels uz to laiku, kad tev ir ērtāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?