putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2020-04-30 08:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārgā delfu redakcija,

zb, bļ
man, tātad, ir delfi + abonements, jau diezgan ilgu laiku. iesākumā vairāk, tagad retāk, bet tomēr palasu + rakstus, pārsvarā viestura autordarbus. nu, lūk.
kopš kāda brīža telefonā + rakstus lasīt ir neiespējami. tiec līdz vietai, kurā jāpieslēdzas, pieslēdzies ar savu kontu un tad sākas fun fun fun. ik pa 30 sekundēm lapa restartējas. vienkārši neiespējami izlasīt rakstu. pāris minūtes paciešos, tad uzsprāgstu un tā arī neuzzinu, kā tika galā ar baku epidēmiju maskavā 1959. gadā.
es saprotu, ka jūs visi strādājat pie datoriem un tur arī patērējat saturu, pēc tam darbu uz 'mājām' līdzi telefonā vairs nenesot, tomēr silti iesaku pievērst vairāk uzmanības tam, kā portāls lasās telefonā. es, piemēram, visu sociālo informāciju, saturu praktiski patērēju tikai tur.

paldies par uzmanību.

p.s. ja gļuks nepazudīs, griezīšu abonementu nafig nost.
p.p.s. kādēļ nerakstu uz info vai kur tur pa tiešo? cibā sāpi izkliegt jautrāk un tīri teorētiski šim tekstam ir cerība nonākt līdz adresātam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2020-04-30 11:12 (saite)
:D tu esi izvēlējusies pareizo platformu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2020-04-30 11:41 (saite)
es ceru

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2020-04-30 11:32 (saite)
o, man likās, ka tas man vienai tā! pilnīgi parakstos uz šādu pat žēlabu, tas pats arī notiek ar delfu aplikāciju, lietotu uz abiem īpadiem. Viss, kur + strādā glīti, ir pārlūka lietošana datorā. Bet tā jau mēs tos foršos, garos rakstus neēdam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2020-04-30 11:52 (saite)
es arī bažījos, ka man vienai tādai, bet tad padomāju, diez vai mans parastais aifoniņš ir tāda unikāla sniegpārsliņa. 'prieks', ka arī aplikācija gļuko, jo es negribētu, ka mani pasūta lietot to. ierastās takas tomēr mīļākas.
pie reizes piebildīšu, ka arī galerijas telefonā vērot nav baisi ērti, bet šo es jau vienreiz darīju zināmu biedram gl.rd, uz ko saņēmu pieklājīgu saule, pērkons, p..d.. formā paldies par viedokli vai kā tur. bet nu labi, tas saprotams, ka pārprogrammēt tādas lietas nav lēti un ērti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hotai
2020-04-30 13:13 (saite)
Delfi šo zina un jau pie tā strādā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?