putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2013-12-11 09:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārgie biedri, padalīsieties ar ķirbja likvidēšanas ieteikumiem?
es vairāk sliecos uz kādām biezkrēmzupām. sulu spiede aizbrauca, bet marinētus es ēdu tikai reizi gadā, naukšēnu ballē.
kādas konkrētas, garšīgas receptes virumiem? varbūt arī cepumiem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2013-12-11 14:09 (saite)
nu es sarīvēju burkānus un ķirbi (1:1). vispirms burkānus apcepu olīveļā, tad pannā iegāžu ķirbi, kad ir arī tas pacepies/pasautējies, sagāžu blenderī ar garšvielām (ķiploks, ingvers, sāls u.t.t.). pēc tam katlā un papildinu ar mazu bišķi ūdens, kad sāk vārīties jaucu klāt kausēto sieru un piemetu klāt vīngliemežu miesiņas. kad siers ir sajaucies ar to visu viendabīgā masā, leju šķīvī un uzberu pa virsu grauzdiņus. tad noēdu.

ūdeni var aizstāt arī ar baltvīnu. būs cita garša.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2013-12-11 22:00 (saite)
o! baltvīns

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?