100 ([info]100) rakstīja,
@ 2006-05-28 00:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pašlaik man vairāk kā jebkad agrāk ir žēl, ka es nemāku sev izraisīt vemšanu. un kārtējo reizi mocīties ar pirkstu vai karoti mutē vai ūdens dzeršanu es nespēju - gan tāpēc, ka nekad nav palīdzējis, gan tāpēc, ka man sevis ir pārāk žēl.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]the_bullet
2006-05-28 01:00 (saite)
Parasti palīdz pagulēt uz labo sānu - kaut kādas aknas tur vai kas. Līdz ar to ātrāk sagremojas un kļūst vieglāk. Es apti tikko appēdu treknu jo treknu saldējumu, lai nomierinātos garīgi, toties palika fiziski nepatīkami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]100
2006-05-28 11:20 (saite)
paldies, tas tiešām palīdzēja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nymphetamine
2006-05-28 10:39 (saite)
Vemšana ir easy. Cik gan pati tādus mirkļus neesmu pavadījusi pie tualetes poda redzot tikko apēsto vistiņu vai ko citu.
But that sucks.
Ak jā, mezym forte diez ko daudz diemžēl nepalīdz. :/

(Atbildēt uz šo)


[info]unplugged
2006-05-28 21:54 (saite)
nedari tā! no katras tās reizes Tu savu sirsniņu tā pārslogo, ka katra nākošā reize Tev varbūt pēdējā- to saku es (topošais ārsts), kam ir mamma (viens no Latvijā labākajiem zināmākajiem ārstiem)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]100
2006-05-28 23:15 (saite)
nepārēsties vai necensties izvemties?

katrā ziņā esmu ļoti, ļoti apņēmusies vairs nedarīt ne vienu, ne otru.
jo tā moku sevi gan garīgi, gan fiziski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unplugged
2006-05-30 00:00 (saite)
nee, ne jau paareesties- tas jau gadaas kadreiz ikkatram, parak veseliigi nav,tachu no ta nemirst. bet es vienkarshi skatos Tu esi buliimijas un anoreksijas fane- ka viena ta otra lieta var izraisiit naavi. pirmaas gadiijumaa parasti ir infarkts, kas izraisaas novajinataas sirsninjas deelj, ko nodara vemshana- sirdij shausmiiga slodze, kada briidii vina vienkarshi neiztur. kas attiecas uz otro (anoreksiju) vispirms parasti nonaak trako namaa, un ja turpina taalaak, tad arii naave. tas viss iisteniiba ir loti nopietni un aiziet bojaa var pat paris meeneshos. manuprat Tev vajag ar kadu aprunaties par to, lai saprastu ta pa iistam ko Tu nodari sev, un vai tiešām Tu to esi pelniijusi, ka dari sev tik ļoti paari. zini man, piemeeram loti patiik meitenes. un zinišodien trolejbusaa braucu un sedeja man pretii viena meitene nu vinai kadi 20 kg vareja but pari normai, un zinaji vinja ar savu skatienu, mani ta apdullinaja. viņā bija tāds šarms. es redzēju ļoti skaistu un spēcīgu meiteni. seedeeju un skatiijos un tieshaam acis nezinaju kur likt, heh pat rokas saka triiceet :)un tas kavinai nebija modeles augums man it neko nenoziimeeja. domas jau sen biju aizgajusi vinai liidz. :) 1.meitene arii bija korpulenta- un zini, es miileeju vinjas katru shuuninu katru lieko kilogramu un man tas likaas loti seksiigi, jo vinai pashai (kas ir pats galvenais) tas likaas seksiigi! ne jau tikai distrofiskas meitenes medz izgeerbt ar aciim.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unplugged
2006-05-30 00:10 (saite)
vienk maacies miileet un noveerteet sevi.. :)

es piemweram ari neesmu varbut tur andzelina dzolija, tachu sevi uzskatu par loti skaistu meiteni pat ja man arii protams ir savi nesmukumi un kompleksi- es pieeju pie spogula un apskatos sevi kopuma un to ieteiktu darit ari Tev :). un galu galaa - arii skaistums ir paarejoshs. cilveekiem jau patiik tas acis- jo vinas stasta par to kads Tu esi- mirdz, ir gudras, skumju stastu pilnas, vienkarshi stiklainas vai gluzhi vienkarshi tukshas.aarishkiibas jau nav galvenais, tas ka Tu izturesies pret citiem, un paraadiisi sevi, Tava kermena valoda visu paraada. nopietni. es sedeju tai troljukaa un vienkarshi biju meema. vislaik domaju kur ir papiiriits lai iedotu telefonu savu pat ja vinai varbut meitenes nezinu patiik vai ne. vina bija burviiga ar visiem saviem liekajiem kilogramiem un domas tiesham vedu vinu uz dargakajiem restoraniem, jo vienkarshi acis kermena valoda skatiens- var redzet vai cilveks ciena sevi un citus un jut ka pasaule apkart ir vertiga, un tad jau ari rodas interese :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]100
2006-06-03 13:19 (saite)
hey nē, te ir noticis pārpratums.
esmu pret anoreksiju un bulīmiju gan vispār, gan sevī.
vemt gribēju, jo biju ļoti pārēdusies, fiziski slikti jutos. bet es to nedaru, nekad.
patiesībā man ir trešais no variantiem, ko latvijā parasti piemirst - pārēšanās. ārzemēs gan tas ir trīsvienībā ar bulīmiju un anoreksiju.

es sevi mīlu, esmu pašpārliecināta, man ir visai veiksmīga karjera, draugi, paziņas, ģimene, kolēģi, hobiji u.t.t. Man šķiet, ka es reizēm radu iespaidu - redz kā var redzēt, ja vienam kādā jomā ir dots daudz, tad kādā citā atņemts. Nu man tā kā atņemts izskata (tīri figūras) jomā.

es labi saprotu un praksē izmatoju psiholoģiju, cilvēka ķermeņa valodu. es arī saprotu, kāpēc pārēdos un pamazām strādāju ar sevi arī šajā jomā.

īss ieskats manā vēsturē ;) - man liekais svars ir jau no kādu 9 gadu vecuma. neskatoties uz to, ka sportoju utt. To, izrādās, izraisīja zāles un tāpēc es nevarēju no tā atbrīvoties. taču visu mūžu man bija informācija, ka es pati esmu vainīga, ka pati nepareizi ēdu u.t.t. Nesen izārstējos un tiku galā ar zāļu izraisīto problēmu. Atlika vien tāds "nieks" kā visu lieko nomest. tajā brīdī man aptrūkās spēka, jo sevišķi tāpēc, ka uzzināju par svara rašanās iemesliem un veltīgajiem pūliņiem. aptrūkās spēka, uzēdu vēl 15 kg pāris mēnešos. tīri psiholoģiski.
tagad cenšos tikt no tiem vaļā, lai būtu veselīga, lai būtu normāla, lai būtu skaistāka.
bet veiksmīga esmu arī ar visu centneri.

lūk, cik gari man sanāca.
bet paldies Tev liels par ieinteresētību un palīdzību. es to tiešām novērtēju, tikai Tev bija nedaudz nepareiza info.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?