pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 7., 2011 | 04:04 pm
posted by: lavendera in pajautaa

Vai pašam taisīt suši atmaksājas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

from: [info]unpy
date: Apr. 7., 2011 - 04:05 pm
#

Kā kuram.

Atbildēt


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Apr. 7., 2011 - 04:07 pm
#

Naudas ziņā - jā. Ja pašas laiks ir lēts ;-)

Atbildēt


astrālais ķermenis kedās

from: [info]nervukamolis
date: Apr. 7., 2011 - 04:22 pm
#

jā, tik jāpiešaujas.

Atbildēt


Strēlniece

from: [info]str
date: Apr. 7., 2011 - 04:23 pm
#

drīzāk jā.
ja tas ir regulāri- var sapirkt visādus pričendāļus- lietas ko vajag mazliet - bet noteikti :)

ja ir viens liels pasākums- ar ir vērts.

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Apr. 7., 2011 - 04:25 pm
#

++
tas pats ingvers, etiķis, vasabi vien jau daudzām reizēm...
un process protams..
un sataisa patiešām to, kas pašam garšo :) /hotj ar gummīlācīšiem :D/

Atbildēt | Iepriekšējais


*

from: [info]inese_tk
date: Apr. 7., 2011 - 04:29 pm
#

noteikti, ja skatās līdzi cenām un zina ko kur pirkt un cik kam vajadzētu maksāt.
(piemērs - parastā izmēra RIMI ir tikai Blue Dragon rīsu etiķis - ļoti maziņa pudelīte pa 2.60 Ls. stoķī šī pati maksā 1.85, bet ir dabonama arī citas firmas un lielāka pudele pa 0.81 Ls)

Atbildēt | Diskusija


Kate

from: [info]es_esmu_dzhims
date: Apr. 7., 2011 - 05:06 pm
#

kaut vai rīsi, kas rimčikā arī divīti vai vairāk maksā, bet iki un kur tik vēl ne, ir leišu vai igauņu rīsi, kas ne ar ko neatšķiras, bet maksā zem lata

Atbildēt | Iepriekšējais


x

from: [info]walkire
date: Apr. 7., 2011 - 04:32 pm
#

kad mēs mēģinājām - pārāk garšīgi nesanāca...

Atbildēt | Diskusija


Государственная шлюха

from: [info]melnupe
date: Apr. 8., 2011 - 03:05 pm
#

Tu kādreiz esi taisījusi vēl?

Jo tad kad mēs taisījām Tev ļoti patika un Tu priecājies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


x

from: [info]walkire
date: Apr. 8., 2011 - 03:23 pm
#

par musējām es jau aizmirsu. :D
jep, pēc tam ir taisīts vēl, ar šito superhujņu - http://www.sushezi.com/. It kā viss tas pats, bet garšoja pec sūda. :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 7., 2011 - 05:14 pm
#

Jaa, to cena gatavojot pasham ir loti zema.
Visi tie etikji un vasabi ir vajadziigi paarsvaraa nigiri sushii, kurus pasham sagatavot ir aarkaartiigi gruuti, taapeec tikai riisi, aljgjes un pildiijums ir ok.

Atbildēt


*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Apr. 7., 2011 - 05:41 pm
#

Jā. Un var eksperimentierēt uz vell' paraušan'

Atbildēt


+++

from: [info]zefiirs
date: Apr. 7., 2011 - 08:29 pm
#

pilnīgi noteikti!!
rīsus var pirkt kilograma iepakojumā, valdo, piemēram - nav rakstīts virsū suši rīsi, bet vienkārši apaļie. maksā paka ap latu.
paslaik rimītī nori ir atlaide, kaut kādi 80+santīmi, kas ir reāli izdevīgi
un pildījumus liec kādus vien gribi.
un sojas mērci, ja gatavojies regulāri taisīt, tad var nopirkt litra kikkoman , maksā četri ar pusi lati, bet pietiks ļooti ilgam laikam(salīdzinājumam mazā pudelīte maksā pāri 2ls)


mājās taisot suši tiešām ir lēts ēdiens.

Atbildēt


from: [info]digna
date: Apr. 7., 2011 - 08:29 pm
#

Pirmajā reizē sanāk dārgi, bet pēc tam lētāk. (tā ir pohu mīkla ar atbildi sušī)
Jā, mums sanāk daudz lētāk.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Apr. 7., 2011 - 08:30 pm
#

Un nemaz arī tas neaizņem daudz laika.

Atbildēt | Iepriekšējais


nova

from: [info]nova
date: Apr. 8., 2011 - 08:48 am
#

regulāra taisīšana atmaksājas.

Atbildēt