Sildīts ēdiens

« previous entry | next entry »
Mar. 25., 2010 | 09:59 pm
posted by: jesuslol in pajautaa

Ok, jautājums tāds - kā jūs izmantojiet vakardienas ēdienu, lai pagatavotu šodienas maltīti?

Piemērs - pāri palikuši vārītie kartupeļi tiek sajaukti ar desu un gurķi un sanāk tāds, puslīdz rosols.
Varbūt padebīls jautājums, bet man kā studenķikam interesanti.

Cheers!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

putnupr

from: [info]putnupr
date: Mar. 25., 2010 - 10:05 pm
#

uzsilda un miers

Atbildēt


from: [info]santech
date: Mar. 25., 2010 - 10:06 pm
#

uz pannas un ar olu un pēc tam ar majonēzi

Atbildēt


from: [info]jesuslol
date: Mar. 25., 2010 - 10:08 pm
#

ā, nu varbūt neprecīzi uzrakstīju, gribās arī zināt kādus ēdienu un tā precīzāk. Ēdienu variācijas meklēju. T_T

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jesuslol
date: Mar. 25., 2010 - 10:09 pm
#

Jo ja nu iepriekšējā dienā nav taisīti kartupeļi. 0_0

xD

Atbildēt | Iepriekšējais


mausoons

from: [info]mausoons
date: Mar. 25., 2010 - 10:12 pm
#

Makaronus sacep ar sieru, piemēram. Griķus, rīsus uzsilda uz pannas. Klāt piecep, kas ir mājās. :)

Atbildēt


× ! Edge ! ×

from: [info]devour
date: Mar. 25., 2010 - 10:19 pm
#

es teiksim visu pāri palikušo ēdienu upurēju Sātanam...

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jesuslol
date: Mar. 25., 2010 - 10:22 pm
#

man kā studentam nav lieka ēdiena, ko upurēt Sātanam

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ieva_b
date: Mar. 25., 2010 - 10:30 pm
#

Vakardienas kartupeļus var pagatavot vismaz miljons veidos - minēto "puslīdz rosolu" var pārkaisīt ar sieru un uzsildīt, sanāk burvīgi siltie salāti, var sacept uz pannas ar vakardienas mērci (vai jebkādu citu mērci), var sacept ar citiem vakardienas atlikumiem, pārlejot ar sakultu olu... Un sacept, variējot ar garšvielām, īstenībā var jebko, tad tas garšo pat labāk nekā iepriekšējā dienā :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ieva_b
date: Mar. 25., 2010 - 10:31 pm
#

Ā, un vakardienas salātus var atjaunot, pielejot krējumu/salātu mērci vai piegriežot kādu drusciņu svaigu sastāvdaļu.

Atbildēt | Iepriekšējais


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Mar. 25., 2010 - 10:35 pm
#

vārītos kartupeļus var sacept ar krējumu, sīpoliem un desu vai jekādu citu tamlīdzīgu izstrādājumu; sacept zemnieku brokastīs ar olu un gaļu; sagriezt šķēlēs, salikt kārtām cepamajā veidnē kopā ar tomātu, sīpolu, šķiņķa šķēlēm, rīvētu sieru un cept krāsnī. Var sagriezt pabiezās šķēlēs, katrai šķēlei virsū triepiens svaigā siera (nu tur rama cream bonjure, dzintars svaigais u.c.) + pa virsu gabaliņš marinētas siļķes. Variācijas daudz un dikti.

Atbildēt


klasika

from: [info]klasika
date: Mar. 25., 2010 - 10:36 pm
#

Sacep sīpolu, burkānu un klāt pieliek vārītus rīsus. Garšai nevajadzētu mainīties no vakardienas rīsiem. (:< Tie paši aukstie kartupeļi ar biezpienu un zaļumiem tajā varētu būt gana laba maltīte, ir pat variants izgrebt vārītu kartupeli, iepildīt tur biezpienu ar garšvielām, sarīvēt pa virsu sieru un to visu mazliet pacept cepeškrāsnī.

Atbildēt


from: [info]jesuslol
date: Mar. 25., 2010 - 10:55 pm
#

Visas receptes galvā apstrādāju un noteikti arī izmēģināšu. Dodat vēl. Kāroju jūsu zināšanas. :D

Atbildēt


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Mar. 25., 2010 - 11:03 pm
#

vārītas karčas var sarīvēt, atjaukt ar olu, pienu, garšvielām, mazliet miltiem un sacept kartupeļplācenīšus.
griķus, rīsus, putraimus & so on - var iejaukt pankūku mīklā.

Atbildēt


from: [info]ad_nocendum
date: Mar. 26., 2010 - 12:05 am
#

ja students, tad jādzīvo ar trīsreizējo ēšanu. un par pārpalikumiem noteiokti nebūs jāsatraucas.

Atbildēt


from: [info]mukors
date: Mar. 26., 2010 - 12:16 am
#

vakardienas balzams un šodienas vai nu: a]kuņģa sula; b] ja ir nauda, vīnogu s.
un viss notiek

Atbildēt


from: [info]aluka
date: Mar. 26., 2010 - 12:48 am
#

Fak, pilnīgi sakārojās. : )~~~~

Atbildēt


cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Mar. 26., 2010 - 03:27 am
#

vaariitus kartupeljus sagriezhu, klaat piegriezhu siipolus un sajaucu ar ellju. normaals studentisks eediens. ash nezinaaju, ka studentiem paliek eediens paari. un visas taas receptes ar kreejumu iekljautu saturaa - come on. studentiem kreejums nepienaakas :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]jesuslol
date: Mar. 26., 2010 - 04:14 am
#

Da hvz, citreiz sanāk sataisīt pa daudz, atstāt citiem jau arī netaisos. Žīds, redz. :D

Atbildēt | Iepriekšējais