Sildīts ēdiens

« previous entry | next entry »
Mar. 25., 2010 | 09:59 pm
posted by: jesuslol in pajautaa

Ok, jautājums tāds - kā jūs izmantojiet vakardienas ēdienu, lai pagatavotu šodienas maltīti?

Piemērs - pāri palikuši vārītie kartupeļi tiek sajaukti ar desu un gurķi un sanāk tāds, puslīdz rosols.
Varbūt padebīls jautājums, bet man kā studenķikam interesanti.

Cheers!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

klasika

from: [info]klasika
date: Mar. 25., 2010 - 10:36 pm
#

Sacep sīpolu, burkānu un klāt pieliek vārītus rīsus. Garšai nevajadzētu mainīties no vakardienas rīsiem. (:< Tie paši aukstie kartupeļi ar biezpienu un zaļumiem tajā varētu būt gana laba maltīte, ir pat variants izgrebt vārītu kartupeli, iepildīt tur biezpienu ar garšvielām, sarīvēt pa virsu sieru un to visu mazliet pacept cepeškrāsnī.

Atbildēt