Sildīts ēdiens

« previous entry | next entry »
Mar. 25., 2010 | 09:59 pm
posted by: jesuslol in pajautaa

Ok, jautājums tāds - kā jūs izmantojiet vakardienas ēdienu, lai pagatavotu šodienas maltīti?

Piemērs - pāri palikuši vārītie kartupeļi tiek sajaukti ar desu un gurķi un sanāk tāds, puslīdz rosols.
Varbūt padebīls jautājums, bet man kā studenķikam interesanti.

Cheers!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

from: [info]ieva_b
date: Mar. 25., 2010 - 10:30 pm
#

Vakardienas kartupeļus var pagatavot vismaz miljons veidos - minēto "puslīdz rosolu" var pārkaisīt ar sieru un uzsildīt, sanāk burvīgi siltie salāti, var sacept uz pannas ar vakardienas mērci (vai jebkādu citu mērci), var sacept ar citiem vakardienas atlikumiem, pārlejot ar sakultu olu... Un sacept, variējot ar garšvielām, īstenībā var jebko, tad tas garšo pat labāk nekā iepriekšējā dienā :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ieva_b
date: Mar. 25., 2010 - 10:31 pm
#

Ā, un vakardienas salātus var atjaunot, pielejot krējumu/salātu mērci vai piegriežot kādu drusciņu svaigu sastāvdaļu.

Atbildēt | Iepriekšējais