Sildīts ēdiens

« previous entry | next entry »
Mar. 25., 2010 | 09:59 pm
posted by: jesuslol in pajautaa

Ok, jautājums tāds - kā jūs izmantojiet vakardienas ēdienu, lai pagatavotu šodienas maltīti?

Piemērs - pāri palikuši vārītie kartupeļi tiek sajaukti ar desu un gurķi un sanāk tāds, puslīdz rosols.
Varbūt padebīls jautājums, bet man kā studenķikam interesanti.

Cheers!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

noncompliant

from: [info]keikoo
date: Mar. 25., 2010 - 10:35 pm
#

vārītos kartupeļus var sacept ar krējumu, sīpoliem un desu vai jekādu citu tamlīdzīgu izstrādājumu; sacept zemnieku brokastīs ar olu un gaļu; sagriezt šķēlēs, salikt kārtām cepamajā veidnē kopā ar tomātu, sīpolu, šķiņķa šķēlēm, rīvētu sieru un cept krāsnī. Var sagriezt pabiezās šķēlēs, katrai šķēlei virsū triepiens svaigā siera (nu tur rama cream bonjure, dzintars svaigais u.c.) + pa virsu gabaliņš marinētas siļķes. Variācijas daudz un dikti.

Atbildēt