siers
« previous entry | next entry »
Okt. 11., 2009 | 03:16 pm
posted by: zirneklis in pajautaa
kāds siers ir vispiemērotākais picas cepšanai? piemēram, ja cep ar kaut kādu Krievijas, tad garšo pārāk paštaisīti
from:
walkire
date: Okt. 11., 2009 - 03:22 pm
#
es lietoju fetas sieru un mozzarellu.
Atbildēt
from:
annija_
date: Okt. 11., 2009 - 03:27 pm
#
Atbildēt
from:
komeeta_naak
date: Okt. 11., 2009 - 03:31 pm
#
Atbildēt
from:
unima
date: Okt. 11., 2009 - 03:38 pm
#
Atbildēt
from:
spuldziite
date: Okt. 11., 2009 - 04:26 pm
#
Atbildēt
from:
lotele
date: Okt. 11., 2009 - 04:28 pm
#
Atbildēt
from:
nxn
date: Okt. 11., 2009 - 04:37 pm
#
Atbildēt
from:
ib
date: Okt. 11., 2009 - 09:10 pm
#
bet vispār jau tas pēc katra paša samaitātības pakāpes. Liesie tik maitas nekūst, visādi citādi eksperimentē, kamēr atrodi savu garžu!
Esmu pirkusi rimikā kaut kādu briesmīgi lēto pizarella un jaukusi klāt, bet nu tā - ne zivs, ne gaļa.
Atbildēt | Diskusija
from:
ib
date: Okt. 11., 2009 - 09:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
zirneklis
date: Okt. 13., 2009 - 12:39 pm
#
Atbildēt