siers

« previous entry | next entry »
Okt. 11., 2009 | 03:16 pm
posted by: zirneklis in pajautaa

kāds siers ir vispiemērotākais picas cepšanai? piemēram, ja cep ar kaut kādu Krievijas, tad garšo pārāk paštaisīti

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

x

from: [info]walkire
date: Okt. 11., 2009 - 03:22 pm
#

paņem apskaties lielveikalos sasaldēto picu sastāvdaļas- daudz ideju var sasmelties. :)
es lietoju fetas sieru un mozzarellu.

Atbildēt


fūrija

from: [info]annija_
date: Okt. 11., 2009 - 03:27 pm
#

man garšo ar dor blue, bet tas visiem neiet pie sirds.

Atbildēt


from: [info]komeeta_naak
date: Okt. 11., 2009 - 03:31 pm
#

picērijās parasti liek mozzarellu.

Atbildēt


unima

from: [info]unima
date: Okt. 11., 2009 - 03:38 pm
#

Mozarella un parmizaans.

Atbildēt


from: [info]spuldziite
date: Okt. 11., 2009 - 04:26 pm
#

mocarella, parmezans un gorgonzola.

Atbildēt


from: [info]lotele
date: Okt. 11., 2009 - 04:28 pm
#

un Čilli picā liek vēļ Svalia sieru (nezinu vai šķīrne vai vnk lietuviešu siers)

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Okt. 11., 2009 - 04:37 pm
#

gudrās grāmatās raksta, ka jālieto vairāku veidu siers vienlaicīgi- tas garšu un aromātu sajaukums uzlabo gala rezultāta garšu :)

Atbildēt


ib

from: [info]ib
date: Okt. 11., 2009 - 09:10 pm
#

2/3 čedars 1/3 mozarella

bet vispār jau tas pēc katra paša samaitātības pakāpes. Liesie tik maitas nekūst, visādi citādi eksperimentē, kamēr atrodi savu garžu!

Esmu pirkusi rimikā kaut kādu briesmīgi lēto pizarella un jaukusi klāt, bet nu tā - ne zivs, ne gaļa.

Atbildēt | Diskusija


ib

from: [info]ib
date: Okt. 11., 2009 - 09:10 pm
#

*garšu*

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zirneklis
date: Okt. 13., 2009 - 12:39 pm
#

paldies par visām atbildēm. es tās paturēšu prātā, bet beigās todien uztaisīju ar kaut kādu "Minhauzens" sieru no RIMI, un sanāca ļoti labi

Atbildēt