barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-05-29 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[tramīgi]
lapsa dzērves kostīmā – tā vien liekas ka šis ir vai nu zināmās autores melnraksts. vai arī naski kopīkaķēni.


KOLONĀDE. Mūsu stāsti.

Ir mūsu stāsts vienam par otru jeb latviešiem. Par to, kas mums svarīgs, mīļš, reiz gaidīts vai bijis. Par to, kas ir un tikai būs. Un ir mums ļoti daudz kas – lietus un saule aiz loga, neatkārtojamas vērtības, Brīvības piemineklis, slavenā „Laimas” randiņu vieta, Vecrīga ar gadiem slīpētām un piečukstētām ielām, sapņi, atmiņas, ilgas un, protams, ēdieni.

Koncepta autors Māris Jansons - viens no Latvijā atpazīstamākajiem un talantīgākajiem šefpavāriem, kā arī ir Latvijas Pavāru kluba valdes loceklis un restorāna vadība


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]simamura
2014-05-29 14:42 (saite)
Buljons "Piečukstētās ielas" un biezpiena deserts "Brīvības piemineklis"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2014-05-29 14:45 (saite)
Grūdenis "Cerību tauriņi"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simamura
2014-05-29 14:46 (saite)
Balzāma kokteilis "kas bija un kas būs"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ernuerna
2014-05-29 15:50 (saite)
Bukstiņbiezputra "Rīgas bruģis"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2014-05-29 23:35 (saite)
kafē latē (tā sauc tās lielās kafijas?) "Noķerts čurājot pie Brīvības pieminekļa", cenai būtu jābūt vienādai ar sodu par augstākminēto dalītu ar 100, uzsverot to meņū.
Pirmos brūvējumus pasniegt pilsētas tēviem, varbūt piešķilsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?