-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2011-01-27 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trīs sieviešu K, ja?
Bezdarbniecība, šķiet, lēnām pārvērš mani kulinārijas frīkā. Kaudze teksta un viss par virtuvei pietuvinātām tēmām o.O

Pateicoties manai māmiņai (viņas dzimšanas dienas dāvanai) mums tagad ir seši burrvīgi (tādi matēti un pavisam vienkārši) lielie šķīvji, šovakar plānos ir uzkodas un vienkāršas vakariņas šeit esošajiem.
Mora nupat atkal nospēra tamborēto bumbu.
Nevaru saprast, kad cept maizi. šodien vai rīt. šodienas gadījumā varētu iedāvināt paziņai, kas nāks ciemos, bet rītdienas maizi varētu vest uz A. Tas izklausītos neticami un smieklīgi, ja es teiktu, ka miltu produkti man vispār ne pārāk, ja? Bet kā gan lai noturās žāvētu tomātu/ceptu sīpolu/timiāna maizes priekšā? Nāksies vien kaut kad cept :>

Veikali un rožlazanjas mīkla rītdienai (nav ne jausmas, kā man sanāk izrullēt līdzenus, vienāda izmēra taisnstūrus), pati lazanja parīt aizkrauklē (trīs dažādi sieri un bešamel mērce pildījumā)

Un tad vēl visādi uzkodu plāni otrdienai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2011-01-27 17:02 (saite)
toč psihopāte:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:05 (saite)
ārghhh. bet kas tur psihopātisks? kaut kas taču jāēd un ciemiņiem jādod (tas par šodienu). nu ok, tā maize.

Un tā ir arī tāda tradīcija. katrreiz ap savu dzimšanas dienu es aizbraucu uz A. un uztaisu savai ģimenei vakariņas sev par godu. Parasti cenšos uztaisīt kko, ko viņi nav ēduši un kas ir kcik interesants. Šogad man prātā iekrita rožlazanjas recepte :>

nu, kas tur jocīgs? :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2011-01-27 17:07 (saite)
pati uzprasies uz jocīgvērtējumu;p
nea jocīgs jau nē, drīzāk apbrīnojams, šito uzņēmību un lusti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:08 (saite)
nē nopietni, kāda luste, kāda uzņēmība. es esmu slinks un negausīgs apātisks murmulis :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2011-01-27 17:17 (saite)
brīnumurmulis, jo par spīti nosauktajām īpašībām dabū ļoti daudz ko gatavu. fsjo, apnika tevi lielīt;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:17 (saite)
hehe
es nedomāju, ka ēdiens tik ļoti skaitās
bet paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]echoes
2011-01-27 17:12 (saite)
Maizes mani diezko nesaista, bet tās ar tomātiem un tamlīdzīgām visādām ņammām taču pavisam cita lieta :)

Nja, 3 K - Kinder, Küche, KircheKatzen :)
(Nu, par to pirmo vēl jāpadomā)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]echoes
2011-01-27 17:13 (saite)
P.S. ROŽlazanja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2011-01-27 17:14 (saite)
Nesen uzcepu savu pirmo (mūžā) maizi, ar pesto. kkad esmu stāstījusi. burrvīgi, nu burrvīgi, ja tādas šķēli uzsilda krāsnī bet pa virsu uzliek kaut vai plāni sašķēlētu gurķi... eh :)
vārdu sakot, esmu pārskatījusi savu attieksmi pret maizītēm (kā siermaizītēm utml) :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]analgiins
2011-01-27 17:23 (saite)
maizi noteikti vajag cept shodien.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:24 (saite)
kādēļ? o.O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2011-01-27 17:26 (saite)
taa tachu ir maize.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:27 (saite)
ēm. ok.
enīvei, izrādās, ka man nav dažu vajadzīgo sastādvdaļu, taka atliks uz rītu, vai kādu citu reizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2011-01-27 17:30 (saite)
:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mirdzums
2011-01-28 00:29 (saite)
Kādas izvirtības te pieminētas!!! Siekalu pilna mute

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?