-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2011-01-27 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trīs sieviešu K, ja?
Bezdarbniecība, šķiet, lēnām pārvērš mani kulinārijas frīkā. Kaudze teksta un viss par virtuvei pietuvinātām tēmām o.O

Pateicoties manai māmiņai (viņas dzimšanas dienas dāvanai) mums tagad ir seši burrvīgi (tādi matēti un pavisam vienkārši) lielie šķīvji, šovakar plānos ir uzkodas un vienkāršas vakariņas šeit esošajiem.
Mora nupat atkal nospēra tamborēto bumbu.
Nevaru saprast, kad cept maizi. šodien vai rīt. šodienas gadījumā varētu iedāvināt paziņai, kas nāks ciemos, bet rītdienas maizi varētu vest uz A. Tas izklausītos neticami un smieklīgi, ja es teiktu, ka miltu produkti man vispār ne pārāk, ja? Bet kā gan lai noturās žāvētu tomātu/ceptu sīpolu/timiāna maizes priekšā? Nāksies vien kaut kad cept :>

Veikali un rožlazanjas mīkla rītdienai (nav ne jausmas, kā man sanāk izrullēt līdzenus, vienāda izmēra taisnstūrus), pati lazanja parīt aizkrauklē (trīs dažādi sieri un bešamel mērce pildījumā)

Un tad vēl visādi uzkodu plāni otrdienai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]analgiins
2011-01-27 17:23 (saite)
maizi noteikti vajag cept shodien.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:24 (saite)
kādēļ? o.O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2011-01-27 17:26 (saite)
taa tachu ir maize.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2011-01-27 17:27 (saite)
ēm. ok.
enīvei, izrādās, ka man nav dažu vajadzīgo sastādvdaļu, taka atliks uz rītu, vai kādu citu reizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2011-01-27 17:30 (saite)
:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?