-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2011-01-27 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trīs sieviešu K, ja?
Bezdarbniecība, šķiet, lēnām pārvērš mani kulinārijas frīkā. Kaudze teksta un viss par virtuvei pietuvinātām tēmām o.O

Pateicoties manai māmiņai (viņas dzimšanas dienas dāvanai) mums tagad ir seši burrvīgi (tādi matēti un pavisam vienkārši) lielie šķīvji, šovakar plānos ir uzkodas un vienkāršas vakariņas šeit esošajiem.
Mora nupat atkal nospēra tamborēto bumbu.
Nevaru saprast, kad cept maizi. šodien vai rīt. šodienas gadījumā varētu iedāvināt paziņai, kas nāks ciemos, bet rītdienas maizi varētu vest uz A. Tas izklausītos neticami un smieklīgi, ja es teiktu, ka miltu produkti man vispār ne pārāk, ja? Bet kā gan lai noturās žāvētu tomātu/ceptu sīpolu/timiāna maizes priekšā? Nāksies vien kaut kad cept :>

Veikali un rožlazanjas mīkla rītdienai (nav ne jausmas, kā man sanāk izrullēt līdzenus, vienāda izmēra taisnstūrus), pati lazanja parīt aizkrauklē (trīs dažādi sieri un bešamel mērce pildījumā)

Un tad vēl visādi uzkodu plāni otrdienai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2011-01-27 17:14 (saite)
Nesen uzcepu savu pirmo (mūžā) maizi, ar pesto. kkad esmu stāstījusi. burrvīgi, nu burrvīgi, ja tādas šķēli uzsilda krāsnī bet pa virsu uzliek kaut vai plāni sašķēlētu gurķi... eh :)
vārdu sakot, esmu pārskatījusi savu attieksmi pret maizītēm (kā siermaizītēm utml) :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?