MaKo
Pirmais kūpinājums. 
26.-Nov-2006 03:37 pm
Jāsecina - izdevās. Pirmo reizi pats kūpināju - un izdevās tīri garšīgi. Vienīgais -laikam vajadzēja karstāku - mucu tuvāk kurtuvei? Jo divas stundas viss process ilga. Zemāk - bildes.


Tāda izskatās kūpinātava darbībā.


Lūk, tas sanāca - viena vistiņa un gabals cūkgaļas. Ar ķiplokiem, ķimenēm un pipariem. Sāli uzber pēc kūpināšanas.


[info]putnelis apgalvoja, ka tik sulīgu vistiņu nav redzējusi.
Comments 
26.-Nov-2006 04:22 pm
Malači!

A kāpēc sāli ber pēc tam?
26.-Nov-2006 05:09 pm
Tāpēc, ka sāls sausina.
26.-Nov-2006 05:58 pm
Nu a bet tā sāls pēc tam spēj aizsūkties līdz vidum? Vai arī tas nav vajadzīgs, pēc tam griež un ber katrs pats?
26.-Nov-2006 06:21 pm
Sāls kūpinot izvelk mitrumu no produkta, sulas. Un zivs, gaļa, vista paliek sīksta un sausa. Protams, ja gribi sļītu speķi taisīt, tad vajag treknumu iesālīt pirms kūpināšanas. Visam pārējam - tikai garšvielas, un sāli pēc tam. Var apkaisīt viscaur, kamēr karsts...
26.-Nov-2006 06:26 pm
a tas tikai uz kūpināšanu attiecas vai arī, piemēram, uz šašlikiem vai citādi grilētu gaļu?
26.-Nov-2006 06:34 pm
Jā. Pat uz pannas cepamu.
26.-Nov-2006 07:46 pm
es parasti sālu bišķiņ pirms beigām, lai sāls ieēdas
26.-Nov-2006 08:52 pm
ui.... kas par ādiņu... mmmm ...
26.-Nov-2006 09:07 pm
Pilna ar benzopirēnu...
26.-Nov-2006 09:10 pm
Piedošanu ;o)
ui... kas par benzopirēnu....mmmm...
27.-Nov-2006 08:42 am
Forsi, forši :) Laigan man nekādu īpasu vēlmi ēst tas neizraisa. Nav manā stilā, bet bildes vismaz ir :)
27.-Nov-2006 09:59 am
Kūpinātava nevis žāvētava, kā redzu.
27.-Nov-2006 10:33 am
Nu ja. Man nav laika trīs diennaktis auksti kūpināt.
27.-Nov-2006 12:48 pm
Zivīm pašā laikā. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Gandrīz noslīku siekalās.
29.-Nov-2006 09:30 pm
Es ņēmu vērā Tavu komentāru, ka sāli jāber beigās, savādāk viss sanāk sauss, un šovakar, kad pirmoreiz mūžā cepu veselu vistu, tā arī izdarīju. Tiešām superīgi. Paldies par padomu. Visi baigi sajūsmināti.
This page was loaded Maijs 24. 2024, 4:35 pm GMT.