MaKo
Pirmais kūpinājums. 
26.-Nov-2006 03:37 pm
Jāsecina - izdevās. Pirmo reizi pats kūpināju - un izdevās tīri garšīgi. Vienīgais -laikam vajadzēja karstāku - mucu tuvāk kurtuvei? Jo divas stundas viss process ilga. Zemāk - bildes.


Tāda izskatās kūpinātava darbībā.


Lūk, tas sanāca - viena vistiņa un gabals cūkgaļas. Ar ķiplokiem, ķimenēm un pipariem. Sāli uzber pēc kūpināšanas.


[info]putnelis apgalvoja, ka tik sulīgu vistiņu nav redzējusi.
Comments 
26.-Nov-2006 06:21 pm
Sāls kūpinot izvelk mitrumu no produkta, sulas. Un zivs, gaļa, vista paliek sīksta un sausa. Protams, ja gribi sļītu speķi taisīt, tad vajag treknumu iesālīt pirms kūpināšanas. Visam pārējam - tikai garšvielas, un sāli pēc tam. Var apkaisīt viscaur, kamēr karsts...
26.-Nov-2006 06:26 pm
a tas tikai uz kūpināšanu attiecas vai arī, piemēram, uz šašlikiem vai citādi grilētu gaļu?
26.-Nov-2006 06:34 pm
Jā. Pat uz pannas cepamu.
26.-Nov-2006 07:46 pm
es parasti sālu bišķiņ pirms beigām, lai sāls ieēdas
This page was loaded Jun 17. 2024, 1:48 am GMT.