Šodien pirmo reizi taisīju humosu. Tika atzīts par ēdamu.
Nākamreiz:
1) noteikti sameklēšu sezama sēkliņas;
2) nelikšu klāt citronu;
3)padomāšu par vēl kādām garšvielam - koriandru, čilli utt.
Nākamreiz:
1) noteikti sameklēšu sezama sēkliņas;
2) nelikšu klāt citronu;
3)padomāšu par vēl kādām garšvielam - koriandru, čilli utt.
( citrons tur der!)
Ar citronu jāuzmanās, man pat šķita, ka sarīvēta miziņa būtu labāka par sulu.
( es neesmu snobs, jo man nav piestas)
Esmu taisijusi humusu no pupam (puristi iebildis,ka tas nav nekads humuss) ar kuminu, baiglabi
To vajadzēs izmēģināt, jo es vispār esmu bietes pielūdzēja.
Bet es tak neielikuto recepti, pēc kuras taisu, tikai pieminēju:
http://humus101.com/EN/2006/10/14/hummu