Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Neesmu tik smalka, vienkārši pieblenerēšu klāt sezamu.:) Snobi man noteikti oponēs, taču pēc manas saprašanas - masā, kurā tāpat jau ir ļoti daudz eļļas un garšvielu, nav tik būtiski pievienot jau gatavu masu, kas arī sastāv no eļļas+ garšvielām, ja tās vieta var pievienot konkrētu sastāvdaļu.
Ar citronu jāuzmanās, man pat šķita, ka sarīvēta miziņa būtu labāka par sulu.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba