Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien pirmo reizi taisīju humosu. Tika atzīts par ēdamu.
Nākamreiz:
1) noteikti sameklēšu sezama sēkliņas;
2) nelikšu klāt citronu;
3)padomāšu par vēl kādām garšvielam - koriandru, čilli utt.
  • Neesmu tik smalka, vienkārši pieblenerēšu klāt sezamu.:) Snobi man noteikti oponēs, taču pēc manas saprašanas - masā, kurā tāpat jau ir ļoti daudz eļļas un garšvielu, nav tik būtiski pievienot jau gatavu masu, kas arī sastāv no eļļas+ garšvielām, ja tās vieta var pievienot konkrētu sastāvdaļu.
    Ar citronu jāuzmanās, man pat šķita, ka sarīvēta miziņa būtu labāka par sulu.
Powered by Sviesta Ciba