nita_nietuma ([info]nita_nietuma) rakstīja [info]viz_ma kopienā,
@ 2013-09-15 11:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Boses zāle, Grupas izstāde, Gļebs Panteļejevs, Redzējumi. Mūsdienu Austrijas māksla, Rīgas birža, finansējums

Grupas izstāde / Redzējumi. Mūsdienu Austrijas māksla / Rīgas birža, Boses z / 06.09.2013–06.10.2013
Protams, protams, šādas izstādes lielākoties popularizē vietu vai personu/kolekcionāru (un, jādomā, nāk ar savu finansējumu) – tā kaut kādā ziņā ir reklāma muzeja institūcijas neitrālajās telpās. Vienlaikus, nav pamata tādēļ vien tās norakstīt kā informācijas avotu – un var tapt informēts, ka te ir atskaņas no vairākiem “ģermāniskiem” lielmāksliniekiem. Vienlaikus, ir alumīnija tēlniecība mazliet kā Gļebam Panteļejevam.

From a leftist perspective, of course, this kind of show generally advertises a specific place or person (and, most likely, comes with financial incentives) – thus compromising the supposed neutrality of the hosting institution. And yet there is no reason to dismiss them as a source of information – and, one is informed of a semblance to several renowned Germanic artists. At the same time, one sees aluminum sculptures not unlike those of Gļebs Panteļejevs.

☝☝☝



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?