MaKo ([info]mako) rakstīja [info]velo kopienā,
@ 2005-09-13 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir doma pirkt velosipēdu. Vēlams - cruiser tipa, uz kura var ērti sēdēt, nesaliecies uz priekšu. Braukšana plānota pa asfaltu un mežu, pludmali. Jāņem vērā mans svars - ap 115 kg. Cenu griesti ap 200 ls.
Kam būtu jāpievērš īpaša uzmanība, kādu modeli ieteiks velobraucēji - speciālisti?
UPD
Nu tā, esmu branga ZZK Classic īpašnieks. Daži secinājumi:

- Trīs ātrumi ir vairāk kā pietiekami. Vispār pat divu pietiek atliektiem galiem. Jo pirmais ātrums vajadzīgs tikai Everesta forsēšanai. Līdzenā trasē liekas ka riteņi tukšgaitā griežas.
- Pabraukt pa Centru ir man pagaidām psiholoģiski neiespējami - uz ielas liekas, ka esi 120 kg smags mērķis visiem garāmbraucējiem un katra Mersedesa mērķēklis purngalā tēmē tev tieši krustos. Bet uz ietves ir par daudz garāmgājēju.
- Ideja braukt ar riteni uz darbu (30 km) jāatmet kā utopiska - kur es visu dienu vazāšos sasvīdis kā traktorists pēc maiņas?
- Lai gan no Voleriem līdz Daugavgrīvai atbraucu ar autobusu, bet 2/3 ceļa no Centra - no Vanšu tilta līdz Voleriem un no Daugavgrīvas līdz Vakarbuļļiem varonīgi veicu saviem spēkiem. Tātad gluži biezpiens nav kaulos. Lai arī uz velosipēda braucu pēdējo reizi pirms gadiem piecpadsmit.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2005-09-21 09:35 (saite)
Ek, no ISIC vecuma esmu jau gadus 15 kā ārā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]321
2005-09-22 10:01 (saite)
Nu Tev tak nav zudusi pierunashanas speja un vari no kada palieneet...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?