MaKo ([info]mako) rakstīja [info]velo kopienā,
@ 2005-09-13 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir doma pirkt velosipēdu. Vēlams - cruiser tipa, uz kura var ērti sēdēt, nesaliecies uz priekšu. Braukšana plānota pa asfaltu un mežu, pludmali. Jāņem vērā mans svars - ap 115 kg. Cenu griesti ap 200 ls.
Kam būtu jāpievērš īpaša uzmanība, kādu modeli ieteiks velobraucēji - speciālisti?
UPD
Nu tā, esmu branga ZZK Classic īpašnieks. Daži secinājumi:

- Trīs ātrumi ir vairāk kā pietiekami. Vispār pat divu pietiek atliektiem galiem. Jo pirmais ātrums vajadzīgs tikai Everesta forsēšanai. Līdzenā trasē liekas ka riteņi tukšgaitā griežas.
- Pabraukt pa Centru ir man pagaidām psiholoģiski neiespējami - uz ielas liekas, ka esi 120 kg smags mērķis visiem garāmbraucējiem un katra Mersedesa mērķēklis purngalā tēmē tev tieši krustos. Bet uz ietves ir par daudz garāmgājēju.
- Ideja braukt ar riteni uz darbu (30 km) jāatmet kā utopiska - kur es visu dienu vazāšos sasvīdis kā traktorists pēc maiņas?
- Lai gan no Voleriem līdz Daugavgrīvai atbraucu ar autobusu, bet 2/3 ceļa no Centra - no Vanšu tilta līdz Voleriem un no Daugavgrīvas līdz Vakarbuļļiem varonīgi veicu saviem spēkiem. Tātad gluži biezpiens nav kaulos. Lai arī uz velosipēda braucu pēdējo reizi pirms gadiem piecpadsmit.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?