Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-01-21 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šlāpins raksta tā:
Mūsdienu gladiatori ir televīzijas realitātes šovu dalībnieki. Viņus pazīst, par viņiem interesējas, un, kas ir pats interesantākais, viņiem vēlas līdzināties liela daļa televīzijas skatītāju, tas ir, sabiedrības.
Tas ir viņa kārtējais pārspīlējums vai arī tiešām tā arī ir?
Viss ko zinu par šiem dalībniekiem: viņi ir acīmredzami stulbi kā pieti, sauc viens otru pēc nickiem, no kuriem zinu vienu, jo tāds pats bija arī manai klasesbiedrenei (tiesa, nezinu pašu personu, kam tas tagad pieder).
Bet... līdzināties? Trolejbusos un šur tur ciemos aizejot ir dzirdēts, ka šamos lamā, apspriež deguna urbināšanas ieradumus un tā... līdzināties?
Var jau būt, ka dzīvoju zināmā izolācijā no tīnīšu zvaigznēm un notikumiem, bet tas vīrs tak runā par sabiedrību, tātad tomēr ne tikai par bērniem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2004-01-21 12:47 (saite)
vinji diktee gjeerbshanaas un iztureeshanaas modi tinju videe,
vinji ietekmee zhargona attiistiibu,
un, ja tu izdariitu socioligjisku aptauju tv skatiitaaju auditorijaa, tad uz jautaajumu, par ko tu veelies kljuut, liela dalja atbildeetu - piedaliities realitaates shova un vinneet 10000 ls.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tarantulz
2004-01-21 15:02 (saite)
Nu par tīņiem ir skaidrs, tas ir tīri dzīvnieciski - vajag atrast kādu modeli, kam līdzināties.
Bet ir daži cilvēki, kurus, gribētos sacīt, - cienu un kuri mani ir ļoti pārsteiguši, sakot, ka seko līdzi kādam no šoviem.

Ak jā, tagad ir populāri apgalvot, ka no visa jau var kaut ko gūt un ka ir interesanti vērot šovus, lai saprastu ko vairāk par saprātu un cilvēka psiholoģiju kādostur apstākļos. Nu, tā, protams, ir ļoti laba zinātniska metode, bet tomēr kaut kā pārsteidz, ka tāds daudzums zinātnieku un literātu pēkšņi saradies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smejmoon
2004-01-21 15:36 (saite)
tas ir tas raidījums, kas paliek tik skaļš tieši 1:45 naktī, ka man kauns ar tumbām un merlīnu mensoni pārkliegt kaimiņu televīziju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?