pajautaa

Rīga-Varšava

« previous entry | next entry »
Jul. 17., 2015 | 03:19 pm
posted by: banderlogs in pajautaa

Kāda ir pieredze cilvēkiem, braucot ar Ecolines autobusu maršrutā Rīga-Varšava, vai tiešām autobuss pienāk galā precīzi laikā, kā norādīts biļetē? Sazvanījos ar pašiem Ecolines, man tur teica, ka ir jārēķinās ar 20-30 minūšu kavēšanos, bet varbūt tik traki nav?
Vaicāju, jo paredzēts no Varšavas tālāk lidot uz Budapeštu, un pat 20 minūšu kavēšanās nebūtu laba lieta, ja, izkāpjot pie Varšavas centrālās stacijas, līdz lidojumam ir tikai stunda 40 minūtes laika.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jul. 17., 2015 - 03:30 pm
#

silti iesaku braukt vienu reisu agrāk

Atbildēt


from: [info]samta
date: Jul. 17., 2015 - 03:52 pm
#

piekrītu ieteikumam braukt ātrāk. autobusi jau bieži mēdz kaut kur iekulties. neatceros, kā bija, kad braucām uz varšavu, bet, braucot ar ecolines no prāgas, rīgā bijām stundu vēlāk par biļetē norādīto laiku, jo šoferis gluži vienkārši polijā apmaldījās.

Atbildēt | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jul. 17., 2015 - 04:06 pm
#

pat ja neaiziet līdz tādam kuriozam kā šofera apmaldīšanās, ceļu satiksme ir grūti prognozējama – sazin kādi laika apstākļi, sazin kā var pa ceļam būt ar korķiem/avārijām utt. var paveikties un iebraukt pirms paredzētā laika, un var arī krietni iekavēties. turklāt pēc ieraksta izskatās, ka sākotnējais plāns paredz izkāpt varšavas centrālajā stacijā tajā brīdī, kad būtu jau jābūt lidostā, un tas ir ļoti neapdomīgi. līdz tai lidostai tak ar vēl jātiek.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jul. 17., 2015 - 05:13 pm
#

un viņi plīst arī. Regulāri.

Atbildēt | Iepriekšējais


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jul. 17., 2015 - 04:06 pm
#

reiss izlido 1h40m pēc autobusa ierašanās Varšavā? ja tā, tad paspēt uz to tāpat varētu tikai teleportējoties. 20 min turpu šurpu vairs neko nemainīs :)

Atbildēt | Diskusija


banderlogs

from: [info]banderlogs
date: Jul. 17., 2015 - 05:11 pm
#

tas, ka šī ideja īsti laba nevarētu būt, man jau bija ienākusi prātā, bet tagad, veiksmīgi pārliecināta, arī pārmainīju reisa datumus un iebraukšu Varšavā 9 stundas ātrāk - tā ka paldies par padomiem. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


silpurene

from: [info]silpurene
date: Jul. 21., 2015 - 10:57 am
#

ja ecolines laiki ir tik stresaini, tad apskaties alternatīvas - lux express un simple express! Nav tā, ka šo maršrutu apkalpo tikai viena kompānija! Labāk ātrāk būt Varšavā un mazāk stresot

Atbildēt