pajautaa

skrienoši zinošajiem

« previous entry | next entry »
Jul. 6., 2015 | 08:56 pm
posted by: tikko_pamodos in pajautaa

Ir plānos skriet pa pilsētu, tātad kājas traumēs cietā asfalta virsma. Kuri skriešanas apavi, jūsuprāt, nodrošinās vislabāko amortizāciju? Ideāli, ja tie būtu Nike, bet ja cita firma, ar nekas. Es un mani ceļgali, kā arī mugura savlaicīgi pateicas par sniegtajiem padomiem. Pati internetā sniegtajā informācijā par šo tēmu nespēju orientēties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Jul. 6., 2015 - 10:24 pm
#

Manuprāt, vislabāko amortizāciju nodrošinās visparastākie vidējas klases skriešanas apavi (ne paši lētākie un ne paši dārgākie). Bet specifiskāk varēs pastāstīt specializētie sporta veikalu pārdevēji - liks paskriet uz celiņa, paskatīsies, kaut ko ieteiks un... galu galā tu iegādāsies skriešanas apavus (visticamāk dārgākus, nekā būtu gribējusi pirkt pirms tikšanās ar speciālistiem).
No savas pieredzes varu teikt, ka, manuprāt, apavu nozīme ir pārspīlēta. Svarīgāk ir jūtot, ja tuvojas trauma spēt apstāties un iepauzēt. Visu pakāpeniski un palēnām.
No konkrētām markām es ieteiktu Asics. Lai gan, ja šie apavi patīk man un manai kājai negarantē, ka tie patiks arī citam konkrētam cilvēkam.
Asics Gel Kayano. Asics GT-2000... u.c. un tik uz priekšu...

Atbildēt | Diskusija


kants

from: [info]kants
date: Jul. 6., 2015 - 10:35 pm
#

asics

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cosmo_shiva2

from: [info]cosmo_shiva2
date: Jul. 7., 2015 - 10:54 am
#

+
Asics nav tik smuki un stilīgi kā Nike, bet pēc pieredzes saku, ka labāka kvalitāte. Es par saviem Asics 200€ samaksāju un tās izskatās pēc parastām vecmdīgām botēm, toties skriešana kā pa mākoņiem. Tā kā, labāk skriešanas apavus nepirkt pēc kritērija, kuri smukāki un stilīgāki. Nike ir tie mīkstie apavi, laikam Nike Free nosaukums, kurus nekad un nekādos apstākļos nedrīkst lietot skriešanai pa asfaltu. Asfaltam jāpērk "stability" apavi ar atbalstu, lai ne tikai celis, bet arī potīte neciestu.

Atbildēt | Iepriekšējais