Mikroviļņi dumjajiem.
« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2015 | 03:15 pm
posted by: unpy in pajautaa
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai mikroviļņu krāsnī tajā speciālajā atsaldēšanas režīmā atsaldētu apmēram kilogramīgu gaļas kunkuci?
UPD. Visiem paldies, 25 minūtes ir pareizā atbilde.
UPD. Visiem paldies, 25 minūtes ir pareizā atbilde.
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 03:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 04:18 pm
#
manai, piemēram, ir kādi 3 atsaldēšanas režīmi
man gan šķiet, ka ar ūdeni atsaldēt ir vienkāršāk un ātrāk
un vēl vairāk procesu paātrina tas, ja gaļa ielikta saldēties maksimāli saplacināta, nevis bumbulī
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 04:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 04:40 pm
#
1.Iemest gaļas gabalu kaut kādā traukā, ielikt mikrenē, pēc 25 min. izņemt, darīt ar šo tālāk visu to, kas ieplānots.
2.Sameklēt piemērotu trauku tam sasodītajam gaļas gabalam, uzsildīt ūdeni, apliet. Pēc stundas iet pārbaudīt, kas tur noticis, iespējams, ūdeni sildīt vēl un tā vairākas reizes pēc kārtas.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 05:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 06:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 08:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jun. 18., 2015 - 04:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jun. 18., 2015 - 05:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 18., 2015 - 05:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 05:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 18., 2015 - 08:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 08:24 pm
#
saprotu mīnusus, bet ja mēs nerunājam par steiku vai cepeti, un gaļa tiek momentā gatavota, nesaredzu šai metodei būtiskus trūkumus
ar ko mikroviļņu sildīšana būtu labāka?
Atbildēt | Iepriekšējais