Mikroviļņi dumjajiem.

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2015 | 03:15 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cik ilgs laiks nepieciešams, lai mikroviļņu krāsnī tajā speciālajā atsaldēšanas režīmā atsaldētu apmēram kilogramīgu gaļas kunkuci?

UPD. Visiem paldies, 25 minūtes ir pareizā atbilde.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {38}

from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 03:31 pm
#

Kādus datus nepieciešams precizēt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 04:18 pm
#

dažādas mikrenes atsaldē ar dažādu jaudu un ar dažādu efektivitāti, tāpēc būs grūti noteikt laiku, kas būs nepieciešams
manai, piemēram, ir kādi 3 atsaldēšanas režīmi
man gan šķiet, ka ar ūdeni atsaldēt ir vienkāršāk un ātrāk
un vēl vairāk procesu paātrina tas, ja gaļa ielikta saldēties maksimāli saplacināta, nevis bumbulī

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 04:22 pm
#

Paldies, tā arī sapratu un nē - lauku apstākļos bez ūdensvada nav vienkāršāk un ātrāk atsaldēt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:36 pm
#

Pāris litriņiem ūdens tak vajadzētu atrasties?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 04:40 pm
#

Un tagad salīdzinam.

1.Iemest gaļas gabalu kaut kādā traukā, ielikt mikrenē, pēc 25 min. izņemt, darīt ar šo tālāk visu to, kas ieplānots.

2.Sameklēt piemērotu trauku tam sasodītajam gaļas gabalam, uzsildīt ūdeni, apliet. Pēc stundas iet pārbaudīt, kas tur noticis, iespējams, ūdeni sildīt vēl un tā vairākas reizes pēc kārtas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:46 pm
#

Nu, man te, pilsētā, grūti iztēloties dzīvi tundrā...8) Visādā ziņā, vēlu veiksmi un izdošanos kulinārijas frontē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 05:14 pm
#

Atkārtoti aicinu ciemos, tad manu nožēlojamo eksisteci varēsi redzēt visā pilnībā :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 06:39 pm
#

Tie darbi un aiznjemtiiba, bet kaadu juulija vai augusta viikendu noziedoshu. Tu tak netaisies no turienes pazust?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 08:57 pm
#

Ja mani jupis neparaus, tad esmu plānojis tur nosēdēt līdz pirmajām rudens salnām.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 04:56 pm
#

Nekad, NEKAD gaļu neatkausē ar uzsildītu ūdeni!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 05:09 pm
#

Teorētiski jā, bet praktiski tad man būtu iespēja pie ēšanai gatavas gaļas tikt tikai kaut kad pēc pusnakts, pie tam, pavei, šepat apakšā [info]str to iesaka un viņai tik tiešām ticu, ka, izņēmuma gadījumos, protams, bet var arī uzsildītā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 05:14 pm
#

Paradokss, bet atkausēšana ar aukstu ūdeni vs karstu - īsti laika ziņā neatšķirsies, gočpendel:) Un kilograma kancītim tur 1/2h es nez, ja zem tekoša...

Atbildēt | Iepriekšējais


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 05:21 pm
#

varētu, lūdzu, paskaidrot, kāpēc?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 08:16 pm
#

O! Ļaušu Tev empīriski pārliecināties, tas labākais arguments.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 08:24 pm
#

esmu pārliecinājies 666x reizes
saprotu mīnusus, bet ja mēs nerunājam par steiku vai cepeti, un gaļa tiek momentā gatavota, nesaredzu šai metodei būtiskus trūkumus
ar ko mikroviļņu sildīšana būtu labāka?

Atbildēt | Iepriekšējais