Mikroviļņi dumjajiem.

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2015 | 03:15 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cik ilgs laiks nepieciešams, lai mikroviļņu krāsnī tajā speciālajā atsaldēšanas režīmā atsaldētu apmēram kilogramīgu gaļas kunkuci?

UPD. Visiem paldies, 25 minūtes ir pareizā atbilde.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {38}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 04:56 pm
#

Nekad, NEKAD gaļu neatkausē ar uzsildītu ūdeni!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 05:09 pm
#

Teorētiski jā, bet praktiski tad man būtu iespēja pie ēšanai gatavas gaļas tikt tikai kaut kad pēc pusnakts, pie tam, pavei, šepat apakšā [info]str to iesaka un viņai tik tiešām ticu, ka, izņēmuma gadījumos, protams, bet var arī uzsildītā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 05:14 pm
#

Paradokss, bet atkausēšana ar aukstu ūdeni vs karstu - īsti laika ziņā neatšķirsies, gočpendel:) Un kilograma kancītim tur 1/2h es nez, ja zem tekoša...

Atbildēt | Iepriekšējais


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 05:21 pm
#

varētu, lūdzu, paskaidrot, kāpēc?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 18., 2015 - 08:16 pm
#

O! Ļaušu Tev empīriski pārliecināties, tas labākais arguments.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 18., 2015 - 08:24 pm
#

esmu pārliecinājies 666x reizes
saprotu mīnusus, bet ja mēs nerunājam par steiku vai cepeti, un gaļa tiek momentā gatavota, nesaredzu šai metodei būtiskus trūkumus
ar ko mikroviļņu sildīšana būtu labāka?

Atbildēt | Iepriekšējais