pajautaa

Interneta provaiders?

« previous entry | next entry »
Apr. 14., 2015 | 05:16 pm
posted by: feita_kleita in pajautaa

Labākais piedāvājums par zemāko cenu (līdz 12 €) Āgenskalnā?

Konkrētajā adresē lattelekoms optisko nepiedāvā, bet kabeļu ir slikts un dārgs. Skatos ir kaut kāds Edan, nav īpaši labāks par iepriekšminēto un mulsina, ka ir divi paralēli sia vienam kantorim. Balticom neizprotama mājas lapa.
Jaukie cibas biedri, lūdzu jūsu ieteikumus pēc pieredzes.

Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Apr. 14., 2015 - 05:55 pm
#

Paņem LMT 4G modemu uz 2 nedēļām testdraivā. Nupat šādu akciju izveicu, tiesa zināmu apsvērumu dēļ šamo aiznesu atpakaļ un līgums tā ari nestājās spēkā.

Bet variants labs kaut vai tādēļ, ka tev ir 2 nedēļas internets pa brīvu un tai laikā var meklēt citus variantus. :) Viņi pēc nedēļas zvana un prasa vai esi apmierināts, ja neesi apmierināts, tad viņi aizsūta pie tevis montieri, kas izdomā dzīvoklī labāko vietu modemam, atved līdzi vēl āra antenu un tad testa laikam vēl 1 nedēļa nāk klāt.

Atbildēt


kostantējumi

from: [info]ilka
date: Apr. 14., 2015 - 06:53 pm
#

Edan ir normāls.

Atbildēt


...

from: [info]noisiite
date: Apr. 14., 2015 - 07:33 pm
#

Man ir Edan, nekāda vaina, ir ok.

Atbildēt


from: [info]baltie_zushi
date: Apr. 14., 2015 - 08:38 pm
#

Ja nepatīk edan, tad lattelekoma dīzelis. Apsvērt mobilo internetu lielpilsētā, ja tiks lietots kas vairāk par blefiem/tvnet/pastu ir visai muļķīgi.

Atbildēt


jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas

from: [info]special_k
date: Apr. 14., 2015 - 09:50 pm
#

lietoju edan un nekādu sūdzību nav

Atbildēt


katodstars

from: [info]katodstars
date: Apr. 14., 2015 - 09:53 pm
#

Es noteikti iesaku Balticomu. OK, ir tas krievu kantoris, ir viņiem jokaina lapa, bet internets strādā stabili. Ar pārtraukumiem kuros nedzīvoju Rīgā kopš 2008. gada man ir bijis Balticom - arī tagad. Pirmkārt jau tas, ka internets ir tiešām stabils - pēdējā gada laikā, pārtraukumi ir bijuši, nez, divi, no kuriem vienā gadījumā nestrādāja ārzemes, kas nebija viņu vaina, otrā gadījumā uz brīdi DNS nestrādāja. Vēl viens pluss - ja nesamaksā, nenāk izsitēji, bet internetu vnk atslēdz un to uz dienu/divām/nedēļu var dabūt aizsūtot dažādas maksas sms.
Slikta pieredze ir bijusi ar d-net, kuram reiz centrā pazuda sakari uz pāris dienām un zvanot uz suportu bija dīvainas atmazkas bez sīkākiem paskaidrojumiem.

Atbildēt | Diskusija


vecais indiānis džims

from: [info]jim
date: Apr. 15., 2015 - 02:31 am
#

Man agenskalna ari bija balticom, loti patikama maza kompanija. Internets atrs, techsupports loooti operativs. Par lielajam kompanijam biezhi nak nelagas atsauksmes par int atrumu vai techsupportu, balticomam neka tada nebija.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]diskurss
date: Apr. 15., 2015 - 02:03 am
#

Mits arī ir ok.

Atbildēt