pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 9., 2015 | 10:26 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa

Vai Jūs varētu ieteikt jēdzīgu acu ārstu, pie kura aiziet uz čekapu? Der arī prakse, ja vien nav specifiski dārgāka par tik, cik jau nu vizītes praksēs parasti maksā. Man ir svarīgi, lai būtu labs speciālists, bet, tā kā manā gadījumā tāpat neko baigi izdarīt nevar, un drīzāk svarīgi izmērīt spiedienu un paskatīties, vai nav kļuvis sliktāk, plus gribu pastāstīt par visādiem diskomfortiem, kādus pēdējā laikā jūtu, darot lietas, man ir vienlīdz svarīgi, lai būtu jauks un saprotošs cilvēks (tas ir tiešām ļoti svarīgi, jo man neder attieksme "nav vērts iedziļināties, jo taču tāpt skaidrs, ka tev ir ļoti slikti", ne arī pārmērīga panika) - vienvārdsakot jauku, labu speciālistu, pie kā vēlamas nebūtu jāgaida mēnešiem ilgi.

Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Feb. 9., 2015 - 10:47 pm
#

Pēdējoreiz pārbaudīju acis Fielmann iekš Rīga Plaza (http://www.brillunams.lv/5_lv.html), bija svarīgi uzzināt, vai redze nav pasliktinājusies, kā arī noskaidrot dažus jautājumus, kas ilgāku laiku uztrauca. Attieksme bija lieliska, speciālists likās zinošs, nesteidzās, iedziļinājās, visu pārbaudīja, atbildēja. Paliku apmierināta.

Atbildēt


traffico

from: [info]traffico
date: Feb. 9., 2015 - 11:24 pm
#

Dr. Edīte iekš pasaules optikas Olympijā! Viņa gan tur dienu vai divas nedēļā.

Atbildēt


honeybee

from: [info]honeybee
date: Feb. 10., 2015 - 07:24 am
#

Marija Krūmiņa ARSā, maksā 35 eur, ja nemaldos, šaaaaausmīgi jauka un nomierinoša, spiedienu arī mēra. Man parasti liekas arī ļoti ieinteresēta (nu katrā ziņā, kad es eju ar visu savu taboru, vienmēr komplimentē mana vīra "ļoti interesanto redzes nervu").

Atbildēt | Diskusija


pelnufeja

from: [info]pelnufeja
date: Feb. 11., 2015 - 02:18 am
#

Paldies, laikam pamēģināšu, ARS arī ir tāda salīdzinoši izdevīga vieta, kur man vismaz teorētiski nevajadzētu baigi maldīties.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ninona
date: Feb. 10., 2015 - 07:41 am
#

Mēs ar ģimeni ejam pie Balgalves optometrijas centra Optio, nesteidzīgi, pamatīgi un jauki. Uzticos, un vienkārši mums sakrīt.

Atbildēt


after_dark

from: [info]after_dark
date: Feb. 10., 2015 - 09:53 am
#

Dr. Jeļena Aleksejeva, pieņem Dzemdību namā un Pļavnieku poliklīnikā. Visa ģimene iet pie viņas, ļoti laba.

Atbildēt


zivs

from: [info]zivs
date: Feb. 10., 2015 - 02:09 pm
#

Acu ārstu vajag man. Izlasīju:
Vai Jūs varētu ieteikt bezjēdzīgu acu ārstu, pie kura aiziet uz kečapu?

Atbildēt