pajautaa

Īsas brīvdienas Dublinā.

« previous entry | next entry »
Feb. 9., 2015 | 07:24 pm
posted by: samantta in pajautaa

Dārgie cibiņi.

Kārtējo reizi vēršos pēc personīgās pieredzes ieteikumiem, kas būtu tas lieliskākais ko apskatīt/piedzīvot/apmeklēt Dublinā? Kopā ar dažiem draugiem dodamies no sestdienas pēcpusdienas līdz otrdienas vakaram. Naktsmītne mums būs aptuveni 1 - 2 km attālumā no Jameson Distillery, bet mūsu rīcībā būs arī auto, tāpēc par attālumiem ļoti neuztraucamies.
Esam izskatījuši Tripadvisor, saprotams, klasika - Guiness, Jamesons, Temple Bar jau atzīmēti, bet gribētos dzirdēt vairāk par tām slēptajām, foršajām vietām, kuras kāds ir klusi ieteicis un nodevis caur draugu draugiem utt. Esam gados tā ap 25 - 30, patīk gan mierīgi pasēdēt, gan paballēt, padancot, nedaudz kultūras pabaudīt - nu tā, no visa pa druskai.

Liels paldies par jebkādiem ieteikumiem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Feb. 9., 2015 - 09:56 pm
#

Patika Belfāsta, un tur izbraukt ar lielo panorāmas ratu.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Feb. 9., 2015 - 10:14 pm
#

Iegaumēšu, bet tik tālu doties nav paredzēts.

Atbildēt | Iepriekšējais


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Feb. 9., 2015 - 10:16 pm
#

ja garšo labs alus, iesaku The Porterhouse apmeklējumu. tur ir viņu pašu brewery ali dažādi. un ir arī guest un vispār kruti un smuki, un tā :)

Atbildēt


from: [info]zurka
date: Feb. 9., 2015 - 10:25 pm
#

glasnevin kapsēta un botāniskais dārzs pilsētas ziemeļos
jau minētais porterhouse, bet noteikti ne centrā, bet arī ziemeļos (http://www.porterhousebrewco.com/bars-dublin-north.php)
north bull island un/vai howth pussala

Atbildēt


basta

from: [info]basta
date: Feb. 9., 2015 - 11:15 pm
#

auto braucamais

Atbildēt


dzeltens pingvīns

from: [info]dzheina
date: Feb. 9., 2015 - 11:25 pm
#

ja ir mašīna, bet negribas nekur tālu braukt, tad ieteiktu apskatīt, kas Wicklow kalnus http://www.wicklowmountainsnationalpark.ie/ nav pavisam skarbā Īrijas daba, bet man šķiet diez gan skaisti.
turpat netālu ir Powerscourt parrks http://powerscourt.com/ iet iekšā pasā parkā pēc patikas, bet ļoti jauki šī parka galvenajā mājā ir iekārtota kafejnīca ar terasi, kur iedzert kafiju n ko uzkost ar skatu un dārzu. pavisam netālu ir arī Powerscourt ūdenskritums. sīkāk visu var tajā linkā apskatīt.
cik dzirdēts, tad Guiness un Jameson apmeklējumi ir ļoti pēc patikas vai nepatikas. biju Jameson muzejā uz ekskursiju, it kā interesanti, bet nekas wow nebiju ( pēc tam piešķirtais Jameson, protams, bija garšīgs :))
noteikti ieteiktu pastaigāties pa St.Green parku ( ejot pa Grafton street tajā uzrez nokļūst, bet tas kā jau kārtīgs britu parks, iespējams tevi ne ar ko nepārsteigs :)
vēl uz kādu pinti var ieiet http://www.thechurch.ie/ - pubs, kurš ierīkots vecā baznīces ēkā :)

Atbildēt | Diskusija


dzeltens pingvīns

from: [info]dzheina
date: Feb. 9., 2015 - 11:30 pm
#

pievienojos arī par Bray apskatīšanu, kas iekļauts augšējā linkā

Atbildēt | Iepriekšējais


devian

from: [info]devian
date: Feb. 11., 2015 - 02:44 pm
#

Dún Laoghaire man patika labāk par Bray, bet tikuntā foršs brauciens ar vilcienu. Uz Wicklow esmu braukusi day tour tūristu autobusu, bija interesanti. Dublinā vienmēr paēdu Eddie Rocket's. The Porterhouse, Mary's un House Dublin palikuši prātā.

Atbildēt


silpurene

from: [info]silpurene
date: Feb. 12., 2015 - 10:15 pm
#

es pat ieteiktu neiet uz Guiness apskati iekšā (biļetes var dabūt netā lētāk)=diezgan garlaicīgi un to laiku labāk izmantot kā jau te iesaka- Bray vai pa Wicklow kalniem. Labākai guiness sautējums pilsētā?Noteikti tur - http://www.arthurspub.ie/ - daudz omulīgāk,mierīgāk par tūristu pārbāzto Brazens Head. Ja gribas alu baznīcā,sameklējiet centrā Church bāru!

Atbildēt