Vilnas dzijtiņa, auduma lentītes

« previous entry | next entry »
Dec. 10., 2014 | 11:01 am
posted by: malafemmina in pajautaa

Vai dzijas veikalos iespējams nopirkt vilnas dziju nelielos daudzumos? Gribu tautiešam raibus cimdus noadīt, ar vairākām krāsām, bet daudz jau tur nevajag. Vai varbūt kādai mājās ir krājumi?

Un vēl viens jautājums par auduma lentītēm (ar ko pārsiet dāvaniņas, ne apšūt kleitām izgriezumus): tādā centrā ap staciju, Vecrīgu un Elizabetes ielu, vai ir kāds audumu/šūšanas piederumu veikals, kas tādas tirgo un ir vaļā līdz kādiem 19 vai 20 vakarā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Scorpse

from: [info]scorpse
date: Dec. 10., 2014 - 11:19 am
#

Pašā Origo ir šūšanas piederumu veikals, strādā līdz deviņiem:
http://www.origo.lv/lv/veikali/hoby-style

Atbildēt


smille

from: [info]smille
date: Dec. 10., 2014 - 11:42 am
#

Tiger ir dāvanu lentas, tādas stingrākas, bet tomēr auduma - centrā viens ir netālu no Operas, otrs Dzirnavu ielā. Nav milzīga krāsu izvēle, bet kādas 5 bija noteikti un vairāki veidi.

Atbildēt


from: [info]ninona
date: Dec. 10., 2014 - 12:04 pm
#

Ja ar "auduma lentītēm" domātas parastās atlasa lentītes, tad ikvienā šūšanas piederumu/audumu veikalā ir diezgan plaša krāsu un platumu izvēle. Desmitos variantu.
Origo točna ir vismaz viens un vajadzētu būt vaļā līdz pašam vakaram.

Atbildēt


from: [info]tutepataas
date: Dec. 10., 2014 - 12:45 pm
#

Par dziju nemācēšu teikt, agrāk pirku nelielos daudzumos tirgū vienā mazā būdiņā pašā dziļākajā nostūrī tādus "humpalu" dzijas kamolīšus no ārdītajiem džempīšiem.

Auduma lentītes ir gandrīz visos šūšanas piederumu veikalos. Kā jau te saka, tai pašā Origo ir viens, bet tur mazliet jūtams uzcenojums. Vēl ir uz Čaka ielas biezā slānī - netālu no Dzirnavu ielas ir pat divi viens otram pretim. Par darba laiku gan nemācēšu droši teikt.

Atbildēt


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Dec. 10., 2014 - 09:36 pm
#

Čaka/Ģertrūdes ielas stūra rajonā netālu no Feniksa, uz Barona centra pusi, pagrabiņā ir humpalu veikaliņš, tur ļoti daudz indiešu stila apģērbu, šaļļu un liela kaste (banānu?) akrila dzijas dažādās krāsās, lēti /nu, man šķiet, neadu tādēļ cenas nepārzinu/ un dažādās krāsās. varētu būt, ka tur būs arī vilnas dzija, biju tur pirms kādiem 2 mēnešiem, izvēle bija milzīga

Atbildēt


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Dec. 10., 2014 - 10:22 pm
#

cik krāsās cimdi paredzēti? vienam pārim? vai ir skaidrība par vajadzīgajiem toņiem?
pēc pieprasījuma varu parakņāties pa krājumiem, vai nav kas atbilstošs.

Atbildēt


Zvaigznīte

from: [info]zvaigzniit
date: Dec. 10., 2014 - 11:27 pm
#

vecrīgā, tajā grāmatnīcā (neatceros, kurā tā bija, negribas sameloties), kas aiz GC mazliet uz priekšu, kur ir pagrabstāvs, tajā pagrabstāvā ir dāvanu saiņošanas spots, tur ir visādas lentes un citas saiņojamās lietas, ko var gabalā/metrā pirkt, ne tikai uz vietas saiņot.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]malafemmina
date: Dec. 10., 2014 - 11:54 pm
#

Valters un Rapa, jā, tur ir, danke!

Atbildēt | Iepriekšējais