Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:19 pm
#

Neko nevārīji, necukuroji un nepasterizēji? Cik ilgi tādu var uzglabāt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


austra

from: [info]au
date: Sep. 24., 2014 - 04:20 pm
#

ā, es nezinu tālāko procesu. es tikai par sulas dabūšanu. es izdzēru uzreiz.

(bet, man domāt, ka karsē tāpat kā āboļsulas?)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:21 pm
#

Es neko nezinu par sulu gatavošanu, ne to, kā karsē ābolu sulu, ne to, kā sagatavo dzērveņu sulu. :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


austra

from: [info]au
date: Sep. 24., 2014 - 04:26 pm
#

karsē, līdz lej karstu burkās un vāko ciet!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Sep. 25., 2014 - 10:37 am
#

No karsētas nav jēgas, viss C vitamīns "sadeg" pie 60 grādiem.

Atbildēt | Iepriekšējais