Dzērveņu sula
« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa
Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.
Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.
Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.
from: digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: au
date: Sep. 24., 2014 - 04:20 pm
#
(bet, man domāt, ka karsē tāpat kā āboļsulas?)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: au
date: Sep. 24., 2014 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vacatio
date: Sep. 25., 2014 - 10:37 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais