pajautaa

Kas jāzina pērkot trauku mazgājamo mašīnu?

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2014 | 06:38 pm
posted by: smille in pajautaa

Gribu atvieglot sev dzīvi, tāpēc jautājums tiem, kuriem pašiem ir trauku mašīna - kādas lietas būtu jāņem vērā pērkot trauku mazgājamo mašīnu (neskaitot izmēru)? Pēc jūsu pieredzes - kas ir bijis ērti un kas radījis neērtības, kaitinājis? Vai arī vnk padalieties ar kādiem modeļiem esat apmierināti.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]hessin
date: Aug. 8., 2014 - 09:41 pm
#

to vai ir klusa un vai var redzēt statusu (ir beigusies programma vai nav). Un lai trauki normāli ielien iekšā. Ir tādas trauku mazgājamās mašīnas, it sevišķi mazās, kur vajag speciāli ietrenēties traukus izkārtot tā, lai vispār mašīnu var ieslēgt. Nu un ūdens patēriņš arī gan jau, ka svarīgs.

Atbildēt


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Aug. 8., 2014 - 10:25 pm
#

nepirkt šauro mašīnu.

Atbildēt


Korish

from: [info]courty
date: Aug. 8., 2014 - 11:13 pm
#

Skaļums darbojoties man ir svarīgs (mūsu vecā ir klusāka nekā tā,ko manējie nupat nopirka); lai tie, kas tur griežas, ir arī pašā augšā (mums kopskaitā ir 3).
mums ir aeg (50870). Varētu būt vēl klusāk, bet ir ok. paši nepirkām, palika no iepriekšējiem saimniekiem, varētu būt gadus 6 vismaz veca. Remonts nekad nav bijis. Runājos ar vienu meistaru un viņš ieteica pie filtra manuālās tīrīšanas piefiksēt, lai ir tas klikšķis filtru ievietojot atpakaļ (lai viņš tiešām nofiksējas) un lai bērni nesēžas uz atvērtajām durvīm- tas viņam visbiežākais izsaukums esot.

Atbildēt


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Aug. 8., 2014 - 11:13 pm
#

mums ir AEG pilsētas dzīvoklī un vasaras mājai nopirkām Electrolux, jo tipa nafig pārmaksāt. bet tomēr AEG iekšiņas ir ērtākas – piemēram, nolokāmi šķīvju turētāji, ja jāmazgā lielie trauki. arī sarkanais gaismas indikators zem mašīnas uz grīdas, kas norāda vai programma vēl darbojas (abas iebūvētās, displeji nav redzami, electro. tikai ar skaņas signālu paziņo beigas), bet tas man nešķiet ļoti būtiski, jo mazgāšanas procesu tāpat var dzirdēt, bet ja atver žāvēšanas procesā, nekas traks.
abām var pacelt un nolaist augšējo grozu, lai piemērotos trauku izmēriem. mazgā arī abas vienādi labi.

Atbildēt


silent wings

from: [info]sw
date: Aug. 8., 2014 - 11:54 pm
#

Atliktais starts var noderēt, ja esat jūtīgi un dūkšana traucē miegu.

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 9., 2014 - 10:06 am
#

vēl tipiska kļūda, ne par iegādi, bet par novietojumu telpā. Cilvēki labi domājot par ērtu izkrāmēšanu un to, lai trauķene būtu tuvu skapīšiem, kur glabājas tīrie trauki, mēdz nepadomāt un nolikt trauku mašīnu tā, ka atverot durvis tu tiem skapīšiem vairs netiec klāt. Piemēram stūrī, vai tieši zem krūzīšu skapīša, utt.

Mēs nopirkām ar regulējamu plauktu augstumu, lai var mainīt to konfigurāciju atkarībā no tā, kas vairāk mazgājams, kā arī paņēmām tādu, kurai nav galda piederumu groziņš, bet ir vēl viens plaukts pašā augšā (bosch, siemens un miele tādi modeļi ir, nezinu, kam vēl) Vēl skaties lai izripinot apakšējo grozu viņam ir normāli kur atdurties, jo ir modeļi, kuriem tas grozs pārlieku viegli tiek tai atdurei pāri.

nu un tad protams skaļums, indikators par to vai mašīna darbojas, atliktais starts, minerālā žāvēšana, utt

Atbildēt


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 9., 2014 - 11:44 am
#

Par izmēru tikai liekas, ka viss ir skaidrs, bet skaidrs būs tikai tad, kad palietosi. man s'ķita, ka mašīna 10 trauku komplektiem ir vairāk kā pietiekami uz 2 lieliem un 1 mazu, bet nea. Tāpēc, ka mazgāti tiek ne tikai šķīvi. Ieliek vienu katlu un šo-vietas vairs nav.
Tāpēc, jo lielāku, jo labāk.
No elementārām lietām - protams ūdens patēriņš jāskatās, bet tas jau primitīvi un katram skaidrs.
Mums nav nekāda krutā, bet skaļums netraucē, līdz ar to nezinu vai mēdz būt tiešām skaļas. Viņas jau nerūc un trauki pa iekšu nešķind. vienkārši ūdens skalojas. man netraucē, pat, ja dzirdu guļamistabā.

Par traukmašīnu ļoti patiesa ir frāze (vai nu cibā vai citur forumos redzēta) - var nopirkt lētu ledusskapi - kaut ko jau tāpat saldēs, var nopirkt lētu veļasmašīnu, tāpat jau ar labu pulveri izmazgās. Bet traukumāšinu lētu nedrīkst pirkt. Jo, ja viens šķīvis visā kaudzē būs netīrs, būs jāpārmazgā pilnīgi viss.
Mums ir Fagor, bet sajūsmā neesmu. Gadās, ka trauki paliek netīri. Lielu lomu gan spēlē regulāra sāls papildināšana un vismaz 1x mēnesī izlaist cauri ar speciālo tīrītāju.
Starp citu pārdevēji veikalos arī ir diezgan kompetenti un māk pastāstīt atšķirības un to kāpēc dārgāk tomēr ir tā vērts.

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 10., 2014 - 01:41 pm
#

Par pēdējo teikumu nepiekrītu. Tie pārdevēji lielākoties nemāk pastāstāstīt neko, kas tāpat jau nav uzrakstīts uz cenu lapiņas. Diemžēl.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 11., 2014 - 09:26 am
#

varbūt nepaveicās, bet līdz šim lielajos veikalos tomēr katrs zin savu produktu. viņiem ir apmācības. un arī zin cilvēku atsauksmes.

Atbildēt | Iepriekšējais