pajautaa

Kas jāzina pērkot trauku mazgājamo mašīnu?

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2014 | 06:38 pm
posted by: smille in pajautaa

Gribu atvieglot sev dzīvi, tāpēc jautājums tiem, kuriem pašiem ir trauku mašīna - kādas lietas būtu jāņem vērā pērkot trauku mazgājamo mašīnu (neskaitot izmēru)? Pēc jūsu pieredzes - kas ir bijis ērti un kas radījis neērtības, kaitinājis? Vai arī vnk padalieties ar kādiem modeļiem esat apmierināti.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 9., 2014 - 11:44 am
#

Par izmēru tikai liekas, ka viss ir skaidrs, bet skaidrs būs tikai tad, kad palietosi. man s'ķita, ka mašīna 10 trauku komplektiem ir vairāk kā pietiekami uz 2 lieliem un 1 mazu, bet nea. Tāpēc, ka mazgāti tiek ne tikai šķīvi. Ieliek vienu katlu un šo-vietas vairs nav.
Tāpēc, jo lielāku, jo labāk.
No elementārām lietām - protams ūdens patēriņš jāskatās, bet tas jau primitīvi un katram skaidrs.
Mums nav nekāda krutā, bet skaļums netraucē, līdz ar to nezinu vai mēdz būt tiešām skaļas. Viņas jau nerūc un trauki pa iekšu nešķind. vienkārši ūdens skalojas. man netraucē, pat, ja dzirdu guļamistabā.

Par traukmašīnu ļoti patiesa ir frāze (vai nu cibā vai citur forumos redzēta) - var nopirkt lētu ledusskapi - kaut ko jau tāpat saldēs, var nopirkt lētu veļasmašīnu, tāpat jau ar labu pulveri izmazgās. Bet traukumāšinu lētu nedrīkst pirkt. Jo, ja viens šķīvis visā kaudzē būs netīrs, būs jāpārmazgā pilnīgi viss.
Mums ir Fagor, bet sajūsmā neesmu. Gadās, ka trauki paliek netīri. Lielu lomu gan spēlē regulāra sāls papildināšana un vismaz 1x mēnesī izlaist cauri ar speciālo tīrītāju.
Starp citu pārdevēji veikalos arī ir diezgan kompetenti un māk pastāstīt atšķirības un to kāpēc dārgāk tomēr ir tā vērts.

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 10., 2014 - 01:41 pm
#

Par pēdējo teikumu nepiekrītu. Tie pārdevēji lielākoties nemāk pastāstāstīt neko, kas tāpat jau nav uzrakstīts uz cenu lapiņas. Diemžēl.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 11., 2014 - 09:26 am
#

varbūt nepaveicās, bet līdz šim lielajos veikalos tomēr katrs zin savu produktu. viņiem ir apmācības. un arī zin cilvēku atsauksmes.

Atbildēt | Iepriekšējais