« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?
from:
saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 12:03 am
#
pirku safrānu pirms simts gadiem krišnu bodītē uz baronielas, kārtīgs ķobsis pa 8ls, rimčikos un ta mazpaciņas divīti trīnīti piķo.
Atbildēt | Diskusija
from:
blond
date: Okt. 24., 2013 - 12:10 am
#
es gan safrānu lietoju galvenokārt pie kliņģeriem. ir izteiktā krāsa, bet ir arī grūti aprakstāma un smalka garša.
īstu safrānu pārdod, piemēraqm, stikla tūbiņās pa dažām drīksniņām, nekāda tāda mērvienība kā "kārtīgs ķobis" vispār nav apskatāma:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
traffico
date: Okt. 24., 2013 - 12:38 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Okt. 24., 2013 - 10:28 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
blond
date: Okt. 24., 2013 - 12:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 07:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 11:32 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
antuanete
date: Okt. 24., 2013 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 10:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais