pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 11:32 am
#

nu labi atradu ķobi - 8.60ls, 100g un tas biaj pirms gadiem..dažiem. tam, ka šis varētu būt viltus safrāns man grūti noticēt, esmu satikusi viltus safrānus un šim garša ir pavisam cita. faktiski - tā ir, viltus grašas vispār mēdz nebūt. ot. jā, zinu arī, ka safrāns ir ellīgi dārgs. ak, ko tik es nezinu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 24., 2013 - 04:03 pm
#

Man no Krētas atveda tipa safrānu (drīksnās), kurš pēc cenas un smaržas spriežot arī nav īstais - nezinu, kas tas par augu, bet tādu krāsu kā ar īsto safrānu dabūt nevar.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 10:11 pm
#

nu man mātei tādu tiešam milzu paku atveda no turcijas(laikam) un to arī nevar ne salīdzināt ar manu krišnu safrānu. es saprotu, ka neviens negrib ticēt, ka man ir normāls safrāns, bet nu ir! :)

Atbildēt | Iepriekšējais