pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 24., 2013 - 10:28 am
#

Ja ieminējies par kliņģeriem - Tev varbūt ir kāda uzticama kliņģera mīklas recepte? Es esmu mēģinājusi vienu no savām bulciņu mīklas receptēm, bet kliņģerim tā bija galīgi garām, noteikti ir kādi specifiski knifi, lai sanāktu tieši kliņģerim atbilstoša tekstūra.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Okt. 24., 2013 - 12:16 pm
#

jāpameklē mammas recepte. tā bija tīri ok. tagad tikai nav laika, bet tu atgādini, ja?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 07:22 pm
#

Es arī piesakos uz kliņģera recepti :)

Atbildēt | Iepriekšējais