pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 27., 2006 | 04:14 pm
posted by: phoenix in pajautaa

varbūt kāds pazīst (pats ira) cilvēks, kurš pārzin labā līmenī MS Office programmas (forši, ja zina vēl ko citu) un gribētu strādāt par pasniedzēju/konsultantu/mācību materiālu veidotāju (uzsvars uz pasniedzēju).

officiālo sludinājumu skat. te -> http://www.dzc.lv/i1ParMums/lektors.htm

līdz šim visi potenciālie kandidāti ir nevisai piemēroti. Pilnīgi rodas pārliecība, ka Latvijā enerģisku, aktīvu, komunikablu cilvēku, kuri labi (tā, lai var apmācīt citus) pārzinātu augstākminētās programmas vienkārši nav!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]4
date: Jan. 27., 2006 - 04:27 pm
#

es varu taadu sludekli riit pielikt SPPA pie Info deelja. Mums MS Office maaca augstaa liimenii un kaadu no 3 or 4 kursa vareetu tas intereseet.

Atbildēt | Diskusija


mass

from: [info]mass
date: Jan. 27., 2006 - 07:51 pm
#

Tikai nevajag tirst.

Pats mācos Starptautiskajā Praktiskajā PalīgAugstskolā, un augstā līmenī tur māca labi ja 1 priekšmetu un Office jau nu tas noteikti nav.

Paldies par uzmanību, esmu runājis.

Atbildēt | Iepriekšējais


zupcis

from: [info]zupcis
date: Jan. 27., 2006 - 04:29 pm
#

It kā pēc specialitātes deru, varu arī kādam kursabiedram piedāvāt. Bet uz kādu samaksu aptuveni varētu rēķināties.

Atbildēt | Diskusija


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 27., 2006 - 08:40 pm
#

nezinu. Tas jau atkariigs no cilvekea tomeer un konkreetaas darba intervijas. paari 200 noteikti. Uz rokas, es domaaju. varbuut ka arii liidz 300. atkariiba ano nodarbinaatiibas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]semo
date: Jan. 29., 2006 - 06:09 pm
#

kaada slodze ?

Atbildēt | Iepriekšējais


MikusR

..

from: [info]ugunszirgs
date: Jan. 27., 2006 - 04:30 pm
#

tāds, kuram ir B.Geita parakstīts sertifikāts? vai kurš pie licenzētas progas izglītojies?? - tie ļautiņi skolās par pasniedzējiem diez vai dosies darboties...

Atbildēt


zverj

from: [info]zverj
date: Jan. 27., 2006 - 07:23 pm
#

drīzāk
1) neviens negrib par sūda samaksu šo darbu darīt
2) visi aizbraukushi uz īriju

Atbildēt | Diskusija


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 27., 2006 - 08:42 pm
#

par smasku jau neviens pat veel nerunaa, nav jau apt kas kandidee :)
driizaak visi ir prom uz Iiriju, jo veerojams pietiekumos pamatiigs noteikta vecuma grupas robs :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]semo
date: Jan. 29., 2006 - 06:11 pm
#

true :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 06:32 pm
#

veel nav, es vasara braukshu =)
vieniigi iirijas vietaa uz angliju, bet tas lietas buutiibu nemaina =)

Atbildēt | Iepriekšējais


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 05:22 pm
#

"pārzin labā līmenī MS Office programmas" - nereaali iespeejams kaadu atrast par shaadu samaksu (kaut arii cena izstieptos liidz 300 uz rokas), jo paarzinaat MS Office labaa liimenii ir gana pagruuti. vismaz es neko taadu neuznjemos teikt, kaut arii esmu ar [info]zupcis no vienas brigaades. varbuut kaadam shkjiet, ka office pupu mizas vien ir, bet reaali taa nemaz nav.
un tie, kuri arii paarzinaatu nemaz neietu tur straadaat

Atbildēt | Diskusija


from: [info]semo
date: Jan. 29., 2006 - 06:10 pm
#

nu ja slodze maza kaapeec gan ne :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Edijs

from: [info]maninblack
date: Jan. 29., 2006 - 06:18 pm
#

Nu. Mani vairāk interesētu, cik naudiņas es saņemu par vienu lekciju. Ja ņem vērā, ka esmu augsti kvalificēts un jau labu laiku šajā lauciņā. Ja tie ir vismaz 5-6 Ls uz rokas par 90 minūšu nodarbību, tad nav nemaz peļami. Esmu strādājis arī par 9Ls/nodarbība un 15Ls/nodarbība, taču tādas haltūras negadās pārāk bieži. So, ja katru dienu (arī brīvdienās) notiek pa pāris nodarbībām, tad kopā tas ir ap tiem 300 latiem. Un man pat īstenībā vienalga, kādos laikos tās nodarbības ir. Piebraukt vajadzīgajā laikā jebkādā gadījumā ir ērtāk, kā sēdēt 8 stundas skolā katru dienu par tādu pašu samaksu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edijs

from: [info]maninblack
date: Jan. 29., 2006 - 06:23 pm
#

mjā, reku semo saka, ka tik maza slodze. :) es atkal neparakstos uz nepatstāvīgām haltūrām. lai arī skolā maksā maz, tur vismaz ir stabila, iesildīta vietiņa, brīvlaiki pa nedēļai rudenī un pavasarī, divas nedēļas uz xmas un vairāk kā divi apmaksāti mēneši vasarā. Un mainīt to pret kaut kādu nestabilu firmeli, kas vienu mēnesi man varbūt varēs nodrošināt 10 nodarbības nedēļā, bet citu mēnesi salasīs labi ja 5? Es tak tā nomiršu badā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 06:33 pm
#

vo vo
arii fakts

Atbildēt | Iepriekšējais


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 29., 2006 - 08:28 pm
#

nestabila firmele?
DZC ir oficiaalasi microsoft partneris latvijaa. Taaads veel ir tai BDA. Klienti ir lielas firmas, liigusm ar darbiniekiem ir stabils, nevsi haltuurveidaa. Firma nodarbojas ne tikai ar ofiica apmaaciibu. Tad svispaar ir uz jautaajuma ziimes. Jo tagad ir jaunaas programmas, sisteemas, kuras ir biznesa klases kleitniem nepiecieshamas. Un par kuru kursiem maksanesaliidzinamai daargaak neka apar Wordu. Un ja Tu, piemeeram, apguutu shiis programmas (piem, CRM) (Latvijaa uz sho briidi ir uz vienas rokas pirkstiem apmaaciiti specialaisti shajaas programmaas, divi no vinjeim DZC straadaa), tad arii par algu nevareetu suudzeeties. Apmaaciibu pasaulee ar Officu vairs nenopelniisi, taapeec arii ms ofiica pasneidzeejiem vairs nav veerts prasiit lielaas algas. :)

Kaukaada samaitaata attieksme tevira. Vai arii shausmiiga nedroshiiba, turklat par to spreid nezinot nekaadus realaus faktus, jo neesi pat bijis uz interviju

Sanaak, ka ir taisniiba tai meitenei, kas teica: tagad ir daudzi jauninjie, kas prasa 500Ls uz rokas par darbu, kuros ir pavisam zalji, bez pieredzes un vienkarshi iedomaajas, ka ir krutie dzheki. (tas nav uz tevi, bet vispaar). Un shkjiet, ka shii tendence ir ljoti izplaiita. Neesot profesionaalim, prasiit atalgojumu profesionaalja liimenii.

Atbildēt | Iepriekšējais


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 29., 2006 - 08:14 pm
#

man priekšniece reiz staastiija cuik ir naudinjas par vienu stundu vadot nodarbiibu. naudinjas bija pavisam labas, bet es neatceros, jo es neesmu tikai pasneidzeeja un man taa alga tiek reekjinaata savaadaak.
Bet vispaar no malas tagad spriest, pat nepiedaloties darba intervijaa, ir ne visai pareizi.

Atbildēt | Iepriekšējais


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 29., 2006 - 08:20 pm
#

man saak likties, ka cilvekei sho fraazi "paarzina labi officu" njem shaumiigi nopietni pie sirds. Taas ir ndoarbiibas,par kuraam ieprieksh ir pateikts vismaz pirms nedeeljas. Ir jau gadiem iestraadaati maaciibu izdales materiaali, kuros ir nodarbiibu programma un visi piemeeri, viss ir aprakstiits. Un pasneidzeejam tas ir vienkaarshi klases priekshaa (klase ap 10 cilveekiem, pat mazaak) uz projektora jaademonstree. Vienas nodarbiibas ilgums parasti ilgst 3h, ar kafijas pauzeem ieksaitot. Ir nodarbiibas, kas ir paredzeetas uz 6h, viss atkariigs no klienta veelmeem. Jebkuraa gadiijumaa, pat ja zinaashnaa snav perfektas, tad jebkursh daudzmaz normaals cilveeks, kas zina kaa lietot officu, pirms nodarbiibas var pats sagatavoties. Un par taadu darbu, manupraat samkasa ir pavsiam laba. Nav taada stresa vai nenormalaaa grafika, ka nevar pavilkt, viss ir saveinojams.

Mani paarsteidz par to, cik cilveeki tagad daudz grib? Es nezinu, skolaa stradaajot ir viennoziimiigi DAUDZ gruutaak to summu nopleniit. DAUDZ. pati zinu, esmu stradaaajusi.
Un skolaa nav taadas perspektiivas un taadi sadarbiibas klietni un pieredze, kaada var iesaistiities, ja ir veelme un potenciaals.


Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 08:45 pm
#

ja nebuutu jau par 99% noleemis, ka braukshu uz Angliju vasaraa pavergot, lai iegaadaatos padaargas "rotaljlietas", tad iespeejams, ka pameegjinaatu, bet baigi nevelk arii tagad peedeejaa LU gadaa njemt kaadu papildus darbu jau pashreizeejai straadashanai skolaa, kaut arii maksaa peec sunja maz. kaa arii negribas taa nesmuki pamest skolu semestra laikaa

p.s. es shito vakanci pats ar nejaushi uzgaaju, kad mekleeju tiesho linku vienai no DZC graamataam =)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 29., 2006 - 08:58 pm
#

a par taam aarzemeem - skumji jau ka mums taa jaadara. Bet ko citu lai dara, ja pashu neatkariigaa Latvija nespeej cilveekam nodroshinata pat atbilstoshu iztikas minimumu :)
Eh...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 09:11 pm
#

par sho fraazi "iztikas minimums" Emsis baigi labi pateica. Tanii savaa intervijaa par kuru k-kaads tracis vai kas jau nu tur tika sacelts.

es jau nebrauktu, ja vien tikpat iisaa laika posmaa speetu sapilniit to pashu te - dzimtenee. bet nu pavergoshu, sapelniishu savaam speeljmantinjaam un tad jau atgrieziishos. cik ilgu laiku tas prasiis nav ne jausmas, bet nu kaads gads noteikti tiks pavadiits sveshumaa

Atbildēt | Iepriekšējais