phoenix

Jan. 29., 2006 | 08:20 pm
No:: phoenix

man saak likties, ka cilvekei sho fraazi "paarzina labi officu" njem shaumiigi nopietni pie sirds. Taas ir ndoarbiibas,par kuraam ieprieksh ir pateikts vismaz pirms nedeeljas. Ir jau gadiem iestraadaati maaciibu izdales materiaali, kuros ir nodarbiibu programma un visi piemeeri, viss ir aprakstiits. Un pasneidzeejam tas ir vienkaarshi klases priekshaa (klase ap 10 cilveekiem, pat mazaak) uz projektora jaademonstree. Vienas nodarbiibas ilgums parasti ilgst 3h, ar kafijas pauzeem ieksaitot. Ir nodarbiibas, kas ir paredzeetas uz 6h, viss atkariigs no klienta veelmeem. Jebkuraa gadiijumaa, pat ja zinaashnaa snav perfektas, tad jebkursh daudzmaz normaals cilveeks, kas zina kaa lietot officu, pirms nodarbiibas var pats sagatavoties. Un par taadu darbu, manupraat samkasa ir pavsiam laba. Nav taada stresa vai nenormalaaa grafika, ka nevar pavilkt, viss ir saveinojams.

Mani paarsteidz par to, cik cilveeki tagad daudz grib? Es nezinu, skolaa stradaajot ir viennoziimiigi DAUDZ gruutaak to summu nopleniit. DAUDZ. pati zinu, esmu stradaaajusi.
Un skolaa nav taadas perspektiivas un taadi sadarbiibas klietni un pieredze, kaada var iesaistiities, ja ir veelme un potenciaals.


# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: