pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 27., 2006 | 04:14 pm
posted by: phoenix in pajautaa

varbūt kāds pazīst (pats ira) cilvēks, kurš pārzin labā līmenī MS Office programmas (forši, ja zina vēl ko citu) un gribētu strādāt par pasniedzēju/konsultantu/mācību materiālu veidotāju (uzsvars uz pasniedzēju).

officiālo sludinājumu skat. te -> http://www.dzc.lv/i1ParMums/lektors.htm

līdz šim visi potenciālie kandidāti ir nevisai piemēroti. Pilnīgi rodas pārliecība, ka Latvijā enerģisku, aktīvu, komunikablu cilvēku, kuri labi (tā, lai var apmācīt citus) pārzinātu augstākminētās programmas vienkārši nav!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

Edijs

from: [info]maninblack
date: Jan. 29., 2006 - 06:23 pm
#

mjā, reku semo saka, ka tik maza slodze. :) es atkal neparakstos uz nepatstāvīgām haltūrām. lai arī skolā maksā maz, tur vismaz ir stabila, iesildīta vietiņa, brīvlaiki pa nedēļai rudenī un pavasarī, divas nedēļas uz xmas un vairāk kā divi apmaksāti mēneši vasarā. Un mainīt to pret kaut kādu nestabilu firmeli, kas vienu mēnesi man varbūt varēs nodrošināt 10 nodarbības nedēļā, bet citu mēnesi salasīs labi ja 5? Es tak tā nomiršu badā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pasaku Princis

from: [info]joriks
date: Jan. 29., 2006 - 06:33 pm
#

vo vo
arii fakts

Atbildēt | Iepriekšējais


phoenix

from: [info]phoenix
date: Jan. 29., 2006 - 08:28 pm
#

nestabila firmele?
DZC ir oficiaalasi microsoft partneris latvijaa. Taaads veel ir tai BDA. Klienti ir lielas firmas, liigusm ar darbiniekiem ir stabils, nevsi haltuurveidaa. Firma nodarbojas ne tikai ar ofiica apmaaciibu. Tad svispaar ir uz jautaajuma ziimes. Jo tagad ir jaunaas programmas, sisteemas, kuras ir biznesa klases kleitniem nepiecieshamas. Un par kuru kursiem maksanesaliidzinamai daargaak neka apar Wordu. Un ja Tu, piemeeram, apguutu shiis programmas (piem, CRM) (Latvijaa uz sho briidi ir uz vienas rokas pirkstiem apmaaciiti specialaisti shajaas programmaas, divi no vinjeim DZC straadaa), tad arii par algu nevareetu suudzeeties. Apmaaciibu pasaulee ar Officu vairs nenopelniisi, taapeec arii ms ofiica pasneidzeejiem vairs nav veerts prasiit lielaas algas. :)

Kaukaada samaitaata attieksme tevira. Vai arii shausmiiga nedroshiiba, turklat par to spreid nezinot nekaadus realaus faktus, jo neesi pat bijis uz interviju

Sanaak, ka ir taisniiba tai meitenei, kas teica: tagad ir daudzi jauninjie, kas prasa 500Ls uz rokas par darbu, kuros ir pavisam zalji, bez pieredzes un vienkarshi iedomaajas, ka ir krutie dzheki. (tas nav uz tevi, bet vispaar). Un shkjiet, ka shii tendence ir ljoti izplaiita. Neesot profesionaalim, prasiit atalgojumu profesionaalja liimenii.

Atbildēt | Iepriekšējais