Deserts ar maskarpones sieru

« previous entry | next entry »
Apr. 27., 2013 | 02:50 pm
posted by: digna in pajautaa

Atkal recepšu jautājums.

Mājās ir 500g maskarpones siera, kam tuvākajās dienās beigsies termiņš. Kādu īpaši vieglu un ļoti ātru desertu no tā pagatavot?
Uzsvars uz to, lai būtu ļoti ātri pagatavojams.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]po
date: Apr. 27., 2013 - 03:34 pm
#

Miskastes salāti.

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 27., 2013 - 03:58 pm
#

Kas vēl ir mājās?
Var pielietot vienkāršā ruletē http://krista.lv/2012/12/rupjmaizes-biskvita-rulete-ar-mascarpones-kremu-un-piedzerusiem-kirsiem/
Vai ar kādiem augļiem http://krista.lv/2010/05/rabarberu-kompots-ar-putukrejuma-maskarpones-kremu/
Paskaties necepto siera kūku receptes, tur nereti izmanto mascarponi ar saldo krējumu - pamatnei vajadzēs cepumus un sviestu, masai bez mascarpones jebkurā gadījumā vajadzēs saldo krējumu un siera kūkas gadījumā arī želatīnu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Apr. 27., 2013 - 05:05 pm
#

Tā rulete ļoti kārdinoša, bet nav laika. ;(
Nez, kā būtu saputot ar to saldo krējumu un sajaukt/kārtot ar drupinātiem cepumiem un, piemēram, ķiršiem no kompota?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 27., 2013 - 05:12 pm
#

Mierīgi; sena evenku gudrība vēstī, ka labs labu nemaitā :)

Atbildēt | Iepriekšējais


elektroliize

from: [info]elektroliize
date: Apr. 27., 2013 - 04:56 pm
#

sieru saputo ar saldo krējumu. deserta trauciņā liek saldējumu, saputoto sieru, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem. kontrastam - skābs ievārījums vai ogu mērce.

Atbildēt


only after dark

from: [info]tvarj
date: Apr. 27., 2013 - 05:17 pm
#

selgas cepums+ievārījusm+maskarpones siers= tādas maza kūciņas. elemntāri un neticami gardi

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Apr. 27., 2013 - 05:33 pm
#

Pie siera nevajag pieputot pūdercukuru, vai saldo krējumu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Apr. 27., 2013 - 05:35 pm
#

nē, ja ņem kādu "jiftīgāku" zapti, piemēram, upeņu, tad maskarpones siers patīkami līdzsvaro ievārījuma intensīvo garšu. vismaz man neprasās, bet, ja gribas var putot gan jau. selgas cepumi ir pietiekmi saldi.

Atbildēt | Iepriekšējais


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Apr. 27., 2013 - 05:18 pm
#

ņem puslitru saldā krējuma, uzsilda kopā ar vaniļu, piejauc želējošo cukuru. kad uzmet pirmo burbuli, ņem nost no uguns un sakuļ/saputo kopā ar sieru.
salej trauciņos un gaida sastingšanu.
procesam nevajadzētu pārsniegt 20 minūtes.

Atbildēt