kaut kas garshigs
« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2013 | 05:36 pm
posted by: flog in pajautaa
majiniekiem gribas kaut ko garshigu:
ir olas, milti, cukurs, piens, kakao, jogurts, cepamais pulveris, vaniljas cukurs ir kivi, ir auzu parslas, mazliet iebiezinata piena.. nu kaut ko garshigu iesakiet uztaisamu! kadu kucinju, kadu keksinju, kadus cepumus... tencinam!
ir olas, milti, cukurs, piens, kakao, jogurts, cepamais pulveris, vaniljas cukurs ir kivi, ir auzu parslas, mazliet iebiezinata piena.. nu kaut ko garshigu iesakiet uztaisamu! kadu kucinju, kadu keksinju, kadus cepumus... tencinam!
from:
tvarj
date: Mar. 1., 2013 - 06:42 pm
#
šī recepte mani nekad nepieviļ. tikai, jā, tur vajag sviestu :)
Atbildēt | Diskusija
from:
flog
date: Mar. 1., 2013 - 06:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
flog
date: Mar. 1., 2013 - 06:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
traffico
date: Mar. 1., 2013 - 06:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
flog
date: Mar. 1., 2013 - 06:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ocher
date: Mar. 1., 2013 - 06:58 pm
#
vai, ja ir, ska'bais krējums ar cukuru - ja labi iemaisa, kad sasūcas nemaz nevar pateikt, ka tur tikai skābs kŗejums
ar kivi var sadekorēt vai iepildīt pa vidu saliekot virs krējuma
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
usne
date: Mar. 1., 2013 - 06:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
flog
date: Mar. 1., 2013 - 06:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
usne
date: Mar. 1., 2013 - 06:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
flog
date: Mar. 1., 2013 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
no_saules_zemes
date: Mar. 1., 2013 - 07:26 pm
#
Kas ir ievārījums? Savārīti augļi ar cukuru.
Respektīvi pildījumam vari improvizēt un savārīt kivi ar cukuru, piešaut to jogurtu un būs aptuveni tās pašas garšas. Vai pat var nevārīt.. vnk kivi ar cukur sablenderēt. Vai pat bez cukura ar jogurtu samaisīt.
Piena produkts + augļi + cukurs = pildījums.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
anima_de_nera
date: Mar. 1., 2013 - 07:38 pm
#
šeit nevajag prakstiski neko un sanāk debešķīgi. es pieliku tā pavairāk medu, garšo tad pēc medusrauša.
Atbildēt
from:
zivs
date: Mar. 2., 2013 - 11:38 pm
#
Atbildēt