pavāru kursi

« previous entry | next entry »
Feb. 5., 2013 | 06:52 pm
posted by: eermaniitis in pajautaa

internets nepalīdz - izmet vai nu kaut kādus gurmānu saietus, zaļēdājus vai citus speciālos novirzienus vai arī akadēmiskās izglītības

man interesē vai pa vakariem vai brīvdienām apgūt pavārzinības
sākot no nulles un vēlams tradicionālās virtuves robežās (slavenais obšepits) ar mērķi tikai priekš sevis

ir kādas idejas? ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]susure
date: Feb. 5., 2013 - 06:59 pm
#

iepazīties ar pavārīti :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:00 pm
#

ir variants! bet vai pavārītes gribēs iepazīties ar mani apmācības nolūkos ;) un diez ar ko tas varētu beigties ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Feb. 5., 2013 - 07:23 pm
#

dots pret dotu? :D

anyway, nav atbilde uz jautājumu īsti, es apguvu ēst gatavošanu- mēģinot, mēģinot un mēģinot.
Paņemot recepti un nenobīstoties pamēģināt.
fotoreceptes.lv ir laba vieta gan idejām, gan bikucīt zināšanām
ā un neaizmirsīsim arī interneta video, ar kuriem pilnas visas malas http://www.videojug.com/tag/food-and-drink

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:25 pm
#

tāds cilvēks kā es ir slinks kā maita ;) un ja iespējams uztaisīt ķopsi nepiepūloties, tad sanāks ķopsis, nevis ragū vai kas tamlīdzīgs ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Feb. 5., 2013 - 07:44 pm
#

piekrītu. es kādreiz, labi, ja kartupeļus varēju uzvārīt. tad sāku dzīvot kopā ar vienu meiteni, kura gatavoja vienreizēji, ka biju gatava klanīties viņas priekšā. vienu dienu prasīju kā viņa iemācījās, izrādījās arī tāpat vien, mēģināja, mēģināja. ja nav iekšā kaut kāda super talanta kombinēt garšas un visu uz čuju, tad tikai trial and error, mēģināt visādas receptes, un ar laiku jau sāk turēties galvā :)

fotoreceptes.lv ir ritīgi laba lapa :)

Atbildēt | Iepriekšējais


kramers

from: [info]kramers
date: Feb. 5., 2013 - 08:11 pm
#

a ko pats vēlies iemācīties>?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 08:15 pm
#

mani interesē parastā padlaika virtuve - zupas, otrais, kompots - drusku var saldos, bet neiedziļinoties visādās tur tortēs

noteikti ir kāds kas tādas prastības pasniedz ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kramers

from: [info]kramers
date: Feb. 5., 2013 - 08:38 pm
#

brauc ar polšiem ciemos un es pārstātāstīšu ko man Zaltāne iemācīja kulinārijas skolā 77-79 gados ))

Atbildēt | Iepriekšējais


ravejsledzejs vīriešu biksēs

from: [info]ravejsledzejs
date: Feb. 5., 2013 - 08:48 pm
#

varu padalities savas zinasanas, bet es parasti gatavoju ko netradicionalu un spelejos keki.

Atbildēt


traffico

from: [info]traffico
date: Feb. 5., 2013 - 11:43 pm
#

Tev ir obligatoire, ka kāds ar pipku/karstu pannu stāv blakus un brēc- "Sasodīc- tie tak milti ne stērķele?" :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 11:58 pm
#

nu katrā mācīšanā ir svarīga zināma kārtība - nu tur sākums vidus un beigas - un kas svarīgi, lai tā kārtība pastāvētu vismaz mācītāja galvā, tāpēc programma ir pat ļoti vēlama no apguves ātruma viedokļa, jo visu pārējo es aptveru diezgan ātri ;) neatkarīgi no satura

un no otras puses - pie programmas zināms pluss ir viņas plašums, meistarklases tomēr paredz dziļumu ne plašumu - ko katrs stāsta tikai to, kamā ir specializējies

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 6., 2013 - 12:00 am
#

un ja par pašmācīšanos runa, tad mana gaume ir ļoti savdabīga un izkopta bez maz vai 40 gadus, tāpēc citiem tas ne vienmēr pieguļ - a šobrīd tiek risināta tieši šis aspekts

Atbildēt | Iepriekšējais