pavāru kursi
« previous entry | next entry »
Feb. 5., 2013 | 06:52 pm
posted by: eermaniitis in pajautaa
internets nepalīdz - izmet vai nu kaut kādus gurmānu saietus, zaļēdājus vai citus speciālos novirzienus vai arī akadēmiskās izglītības
man interesē vai pa vakariem vai brīvdienām apgūt pavārzinības
sākot no nulles un vēlams tradicionālās virtuves robežās (slavenais obšepits) ar mērķi tikai priekš sevis
ir kādas idejas? ;)
man interesē vai pa vakariem vai brīvdienām apgūt pavārzinības
sākot no nulles un vēlams tradicionālās virtuves robežās (slavenais obšepits) ar mērķi tikai priekš sevis
ir kādas idejas? ;)
from: susure
date: Feb. 5., 2013 - 06:59 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Feb. 5., 2013 - 07:23 pm
#
anyway, nav atbilde uz jautājumu īsti, es apguvu ēst gatavošanu- mēģinot, mēģinot un mēģinot.
Paņemot recepti un nenobīstoties pamēģināt.
fotoreceptes.lv ir laba vieta gan idejām, gan bikucīt zināšanām
ā un neaizmirsīsim arī interneta video, ar kuriem pilnas visas malas http://www.videojug.com/tag/food-and-dr
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: samantta
date: Feb. 5., 2013 - 07:44 pm
#
fotoreceptes.lv ir ritīgi laba lapa :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kramers
date: Feb. 5., 2013 - 08:11 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 08:15 pm
#
noteikti ir kāds kas tādas prastības pasniedz ;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kramers
date: Feb. 5., 2013 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ravejsledzejs
date: Feb. 5., 2013 - 08:48 pm
#
Atbildēt
from: traffico
date: Feb. 5., 2013 - 11:43 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 11:58 pm
#
un no otras puses - pie programmas zināms pluss ir viņas plašums, meistarklases tomēr paredz dziļumu ne plašumu - ko katrs stāsta tikai to, kamā ir specializējies
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Feb. 6., 2013 - 12:00 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais