pavāru kursi

« previous entry | next entry »
Feb. 5., 2013 | 06:52 pm
posted by: eermaniitis in pajautaa

internets nepalīdz - izmet vai nu kaut kādus gurmānu saietus, zaļēdājus vai citus speciālos novirzienus vai arī akadēmiskās izglītības

man interesē vai pa vakariem vai brīvdienām apgūt pavārzinības
sākot no nulles un vēlams tradicionālās virtuves robežās (slavenais obšepits) ar mērķi tikai priekš sevis

ir kādas idejas? ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:00 pm
#

ir variants! bet vai pavārītes gribēs iepazīties ar mani apmācības nolūkos ;) un diez ar ko tas varētu beigties ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Feb. 5., 2013 - 07:23 pm
#

dots pret dotu? :D

anyway, nav atbilde uz jautājumu īsti, es apguvu ēst gatavošanu- mēģinot, mēģinot un mēģinot.
Paņemot recepti un nenobīstoties pamēģināt.
fotoreceptes.lv ir laba vieta gan idejām, gan bikucīt zināšanām
ā un neaizmirsīsim arī interneta video, ar kuriem pilnas visas malas http://www.videojug.com/tag/food-and-drink

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Feb. 5., 2013 - 07:25 pm
#

tāds cilvēks kā es ir slinks kā maita ;) un ja iespējams uztaisīt ķopsi nepiepūloties, tad sanāks ķopsis, nevis ragū vai kas tamlīdzīgs ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Feb. 5., 2013 - 07:44 pm
#

piekrītu. es kādreiz, labi, ja kartupeļus varēju uzvārīt. tad sāku dzīvot kopā ar vienu meiteni, kura gatavoja vienreizēji, ka biju gatava klanīties viņas priekšā. vienu dienu prasīju kā viņa iemācījās, izrādījās arī tāpat vien, mēģināja, mēģināja. ja nav iekšā kaut kāda super talanta kombinēt garšas un visu uz čuju, tad tikai trial and error, mēģināt visādas receptes, un ar laiku jau sāk turēties galvā :)

fotoreceptes.lv ir ritīgi laba lapa :)

Atbildēt | Iepriekšējais