pajautaa

grauzdiņu - kukurūzas salāti

« previous entry | next entry »
Jan. 30., 2013 | 10:33 am
posted by: gary_crant in pajautaa

taisot grauzdiņu-kukurūzas salātus, kurā brīdī labāk likt klāt ķiploku? pašā maizes grauzdēšanas procesā vai pēc tam?
(turklāt man nav ķiploku spiedes, smalcināšu ar nazi)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Scorpse

from: [info]scorpse
date: Jan. 30., 2013 - 10:41 am
#

Es lieku ķiplokus iekš salātu mērces, ne uz pašiem grauzdiņiem.

Atbildēt


koki

from: [info]koki
date: Jan. 30., 2013 - 11:05 am
#

tas gan maziem gabaliņiem neder, bet - ja nav spiedes, var vienkārši parīvēt ķiploka daiviņu pret jau sagrauzdēto maizi. sanāk izcili labi!

Atbildēt


edzjins

from: [info]edzjins
date: Jan. 30., 2013 - 11:06 am
#

es ķiplokus ierīvēju grauzdiņos, un vairāk nemaz nelieku klāt.

Atbildēt


from: [info]eermaniitis
date: Jan. 30., 2013 - 11:13 am
#

ja ir spiede - uz sildtiem grauzdiņiem saspiež ķiplokus un apsedz - ļauj ievilkties (var siltā cepeškrāsnī)

ja nav - var rīvēt, var ar platu nazi plakaniski saspiest uz dēļa un tad censties sakapāt

Atbildēt


from: [info]fedrs
date: Jan. 30., 2013 - 11:17 am
#

Nopirkt gatavus ķiploku grauzdiņus un nelauzīt galvu.

Atbildēt | Diskusija


Ilūziju purvā

from: [info]mandersons
date: Jan. 30., 2013 - 03:12 pm
#

tie gandrīz vienmēr ir pārsālīti

Atbildēt | Iepriekšējais